Mert H
1.640 değerlendirmeler
7 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Genel yorumlar ilk filmden daha iyi olduğunu söylüyor fakat bence ilk filmin üzerine geçebilecek çok film yok. Bu filmin de bir geçiş filmi olduğunu düşündüğümüzde ilk filmden daha iyi olmadığını söylemem gerekiyor. Senaryo ve kurgu olarak harikaydı, genel olarak muhteşem bir filmdi fakat en iyisi değildi. Mutlaka izlenmeli.
Serinin ilk filmini izleyince iyi bulsamda övüldüğü kadar beğenmemiş ve hayal kırıklığına uğramıştım 2. Filmi de kesin hayal kırıklığı olur beklentisiyle izledim ve filmi oldukça beğendim. İlk 1 saati sıkıcı olsa da devamı çok iyiydi bunun yanında filmde çok güzel detaylarda vardı. Animasyonları biraz göz yoruyor ama alışılıyor sonra. İlk filmin hikaye anlatıcılığı daha iyi olsada ben bu filmi daha çok beğendim. Övüldügu kadar efsane falan olmasada çok iyiydi 8/10 film bir part 1 filmi bunuda unutmadan izleyin
Bu hafta sonu sinema rallisine çıktım sinemaya gitmeyenler şu an farkında değil neler kaçırıyorlar. en az dört muhteşem film var ve neden hepsi aynı haftalar üst üste girmiş bell değil. Hepsine yazıcam ama bundan başlamak istedim. Sakın kaçırmayın. Sİnemada izlenmesi gereken filmlerden çok eğlenceli ve boş aksiyon da değil üstelik.
Evet karşımızda hikaye dışında her şeyi ile Şahaser olan bir eser var. Müzikler, tasarımlar herşeyi mükemmel. İzlemenizi şiddetle öneririm. spoiler: tek sıkıntısı büyük güç büyük sorumluluk getirir sözünü söyletmek için illa babasının ölmesine gerek yok. Marvel spidermande de may hala söyledi mesela.