Bir Aşk İki Hayat

Fulya D
Fulya D

28 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bu bile fazla ...
Hayal kırıklığına uğradık.sıkıntıdan kendimizi mısıra verdik sizin yüzünüzden kilo aldk
Furkan S
Furkan S

15 Mart 2019 tarihinde eklendi
Kotüydü sıkıcı vaktinizin bosa gitmesi icin bire bir
B
Taner_tnr
Taner_tnr

14 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Herkes birbirine sallamış. Peki ya neden kimsenin aklına filmin ilk 15 dakikasında 'run lola run' veya 'benjamin buttonun tuhaf hikayesi' filmlerinden alıntı sahneler çağrıştırmamış??? Hatta 'run lola run' müziklerinede benzerliği var gibi. Bu resmen seyirciyi kandırmartır. Umarım yakalayan olmuştur
Arife Biçer
Arife Biçer

15 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Zaman kaybı çok saçma hiç bir akıcılığı yok daha net anlaşılabilir olabilir di iki hayat arasında ki bağlantı
Ayse kaya Kaya
Ayse kaya Kaya

15 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Anlamayacak bir sey yok iki son var hangisi secersen seç seyirciye kalmış ilk son da üzüldüm hatta ikinci son u izlerken beynim yanmadı değil hafıza kaybı mi yaşadı bu kadın kocasını tanımıyor sandım bende senaryo yazdım yani cesaretin varmı aska flmi gibi ondada 2 son var bunda da neyse ne ya güzeldi işte
Selin dgn
Selin dgn

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Sanırım bu filmi anlamak için bazı seyler yasamak lazım, bence Cook ıyıdı evet sakin bir filmdi ama bazen kücück secımlerın yol ayrımlarının bizi nereye getırdıgı nı gösteren bir filmdi. 2ayrı son, 2.kısımdakı Umut'a uzuldum hep hayatının aşkını bulamadı kacırdı dıye halbuki o sırada Umut benlıgını karakterini kişiliğini oturtuyor, eninde sonunda karsılacagı hayatının askı için olması gereken olgun bir adama donusuyordu. Ben yine yanlıs secimi yaptım ama,
Onurcengiz92
Onurcengiz92

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Binlerce film izledim sırf bu filme yorum yapmak için üye oldum. Filmi izlememenizi rica ediyorum. Bu ladar ucuz acele saçma ve basit repliklerden oluşan bir film zman kaybından başka bir şey olmaz. Hiç mi utanmıyorsunuz böyle filmler yaparken. Neyse belki de ben haksızımdır. Zira bu film sanattan edebiyattan anlayanlar için değil alalede kanallarda izletilen herkesin anlayacapı şekilde uzun uzadıya dramatize edilen diziler seyredenlere yönelik yapılmış olabilir. Haklısınız. Ama keşke bunu filmin başında belirtseydiniz. Son olarak müzik seçimleriniz fazla popülistti.
Gülay Uluer
Gülay Uluer

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Vasat yorucu ve yapmacık geldi aşk filmi ama baştan sağma yapılmış gibi hiç keyif vermedi... ,,,,,,
İclal Nisa
İclal Nisa

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bayıldım mükemmel harika diyecek söz bulamıyorum 