Bir Aşk İki Hayat
3,6

Eren D.
Eren D.

26 Şubat 2019 tarihinde eklendi
hiçbir duyguyu geçiremeyen bir film ne aşk ne evlilik ne baba kız ilişkisi bütün duyguların filmin sonundaki uçurtma gibi havada kaldığı bir film
Ercan S
Ercan S

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Yaziklar olsun .boyle rezil bi film gormedim. Ailece gittim gereksiz erotik sahneler cok gereksiz.fragmandaki aldatmadan baska bisey yok.vaktimemi aciyayim paramami bilemefim
Gökçe B
Gökçe B

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Çocukluğumdan beri vizyondaki her filme kaçırmadan gitmeye çalışırım hayatım boyunca izlediğim en berbat en rezalet filmdi. Filmdeki geçişler insanın kafasını bulandırıyor. Filme annem ile gitmiştim filmin sonunda birbirmize uzun uzun bakıp hiç bir şey anlamadığımızı konuşurken yanınızdaki insanlarda birşey anlamadığını paraşarına yazık olduğunu söylediler böylesine berbat bir filme gittiğim için kendimi tüm gün kötü hissettim filmden de hiç biley anlamadım ne anlatmak istediğinden de
Cüneyt Ö.
Cüneyt Ö.

23 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Buna ücret ödeyip izlemek yerine İnternet varsa Youtube de Kemal Sunal vs gibi efsane olmuş filmleri izleyin hem kalite görün hem boşuna para ödemeyin yarım puan bile çok sanki
Nez B
Nez B

23 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biriydi.Klişe kaybeden adam senaryosuna sahip bir yapım olmuş.
Zzeynepcakir57
Zzeynepcakir57

22 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlarımızla fragmanı izlediğimiz zaman ''Ah ne güzel Türkiye'de paralel evren konulu film çıkmış'' diye konuşup mutlulukla biletimizi aldık. Fakat bu mutluluk filmin 1. perdesinde çok kötü film demeye başladım içimden. Ara verildi ve arkadaşlarıma baktım titrek sesimle beğendiniz mi diye sordum. Ortak düşüncemiz berbattı. Filmi paralel evren diye düşünürken sadece ihtimaller üzerine kurulu ucuz bir film çıktı. Oyunculara lafım yok, köpek bile çok güzel rolünün hakkını vermiş, çekimler bir harika ama senaryo çok kötü be kardeşim.
BaraN
BaraN

22 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Köpeğime çarpandan çocuk yaparım ulan temalı bir film ve öylesine sıkıcı öylesine anlamsız geçişleri var ki bu ne ya diyip ilk defa bir filmi bitiremeden ciktim salondan.filmde sıkıntıdan patlamış mısıra sardım ama oda bitince e bende çıkayım artık dedim.Zaten tuborgun sponsor olduğu filmden ne beklenir ki bende hata...
Melsem
Melsem

18 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Eksi yazacaktım puanlamaya ama yoktu. Ben böyle berbat bir film hayatım boyunca izlemedim. Filmin sonunda tüm seyircilerin yüz ifadelerini keşke buraya taşıyabilseydim, daha iyi anlardınız ne demek istediğimi.