En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
VirginiaWoolf
6 değerlendirmeler
Takip Et!
1,0
26 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biri. Erkek arkadaşımı ısrarla sinemaya götürdüm Bergüzar Korel'e hayranlığımdan dolayı fakat tam bir zaman kaybı. Hayatımızdan 2 saat çaldı, beynimi boş klasik aşk hikayeleriyle doldurdu. Bu kadar saçmalık olamaz.10/0
İzledgm en anlamsz senaryodu!! Hiç bir şey anlamadm ! Hatta bazı yerleri 2-3 kez izledm yine yok beynm yansı resmen!! Bu nedir! Bir senaryo olsaymş daha iyiyDi!!! Bu filimi anlamak için yeniden doğulup beyninizi farklı geliştrmemz lazım
bu kadar anlam sız kötü film olamaz sadece sevişmelerini, öpüşmelerini izledik konu yoktu varmış gibi yapmışlar kafa bulmasınlar.Ama engin Akyürek muhteşem oyuncu adam daha neyapsın filmi kurtaran onun oyunculuğu olmuş senaryo iğrenç.
Çok kötü bir filmdi , sonuna kadar bekledim bişey çıkarmı diye ama çöp malesef , bi çok güzel hareklerdekılerın fılmınde boyle olmustum buda ıkı oldu :
Berbat bi filimdi. Filmin ilk yarisinda neredeyse salon bosaldi. Belki sonunda biseyler olur beklentisiyle sonuna kadar izledim. Bu kadar sacma sonu olmayan aptalca bisey izlememistim. Verdigim paraya cok acidim. Oyuncularin iyi olduguna aldanip gitmeyin sakin filime. Filim sonunda yemin ederim koca salonda beş kisi kalmistik tamamen hüsran.
Malesef hayal kırıklığı, artık bitse de çıksam dediğim nadir filmlerden. Özgün bir film yapısı oluşturulmak iştenmiş fakat her anı beyin yanması yaşıyorsun.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.