Eğlenceli ve komik bir film, güzel bana sorarsanız harika bir film Türk komedisi bir film spoiler: küfür yok olumsuz içerikler yok Önerebilirim gülmek isterseniz
Çok başarılı süper bir film olmus emeği gecen herkese tesekkurler.Guldururken dusundururen ,eglendirirken ders verici mesaj veren ozellikle degerler egitimine yonelik olan empati ,durustluk,yardimseverlik,dostluk,yardimlasma vb duygulari bir arada isleyen bir film olmus.Cocuğum ile birlikte ailecek sonuna ladar soluksuz keyif alarak izledik.Cok guzel duygular ile film bitiminda salondan ayrildim.Gecen yilda tatilde bizim koyun sarkisinda da benzer suygular yasadim.Ben bir egitimci olarak bu filmi ayakta alkislliyorum.
Oyuncuları tekrar tekrar tebrik ediyorum 5 ve 7 yaşında 2 cocugumla gittik...eve geldigimizde tekrar gidelim dediler tv den acmami istediler....cok güzel muhteşem bir film ...sacma sapan animasyon filmlerini izlemektense bu filmde çok eglendiler....basarilari daim olsun devamini bekliyoruz...
Kolay kolay her filmi beğenmem ancak bu film çok farklıydı.Özellikle belirtmek isterim ki bu film çocuk filmi değil yetişkinlere de hitap eden bir film.Filmin en büyük özelliği bana göre hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden bir yapısının olmasıdır.Senaryo gerçekten de çok orjinal ve detaylara iyi çalışılmış.Filmdeki espriler ise son derece orjinal espriler.Yönetmeni tebrik etmek istiyorum ve inanıyorum ki çok daha ses getirecek çalışmalara imza atacaktır.Filmde kusur bulmak için kendimi zorladım ancak gerek senaryo,gerek çekimler,gerekse oyunculuklar son derece profesyoneldi.
Çok komik mi hayır ama konu olarak gayet başarılı eğer çocukların bazı değerler kazansın diyorsanız şiddetle tavsiye ederim.. arkadaş olmanın ve çocuklarında birşeyler değiştirebiceceğini anne ve babaların çocuklarına ilgi göstermesi gerektiğini layıkıyla anlatan tek bir küfür olmayan çocuklarınızın kardeşlerimizin ve büyüklerin gözü kapalı izleyecekleri bir film.. sinemadan çıkar çıkmaz ablamı aradım ve yeğenlerimi muhakkak bu filme götürmesini söyledim...
8 ve 11 yaşında iki çocuğum bayıldı. Konu sıradan olsa da şarkısıyla, oyunculuğuyla, esprileriyle, akıcılığıyla büyükleri de tatmin edecek güzel bir film. Yabancı hayranları izlemesin. Kötüye kötü demeyi bilmek kadar iyiye iyi demeyi de bilmek gerek.