Normalde dramlara pek ağlamam ama annemi özlediğimden de olabilir deliler gibi ağladım.. Çok güzel oynamışlar bana inanılmaz işledi konu.. Neden bu film hiç duyulmadı çok üzüldüm.. Bence en az babam ve oğlum kadar hak ediyor övgüleri.
Son zamanlarda izlediğim en duygusal filmdi,oyuncular süperdiBu filmi izledikten sonra Anne nedir bşr kez daha kafanıza vura vura anlatılmıştır tebrikler.fırsatınız varken sevdiklerinizin kıymetini bilin
Sumru Yavrucak ın çok başarılı bir oyuncu olduğunu biliyordum ama bu filmle zirvede artık diyebilirim. Onu çek filmden film film olmaz , o götürmüş tüm oyunculuğu ile. Kendisini kutluyorum, sağlıklar diliyorum,çoktan beri ağlamamıştım film izlerken çok etkilendim, ağladım hatta gece gece site içinde yürüyüşe çıktım tesirinden kurtulmak için.Yine de film çekmek ekip işi diyerek tüm emeği geçenleri kutluyorum,tebrikler.
Film çok güzel özellikle 45-50 yaş üstü kişilerin büyüdüğü yokluğun var olduğu zamanların annesi.Basindan sonuna huzunlendigimiz her karesinde hayatınızdan bı kesit bulduğum bir film.İzlemeyenler için izlemelerini öneririm Emeği geçen herkese emeğinize sağlık diyorum başarılar.Aatmaya gerek yok mükemmel
İnanılmaz etkileyiciydi. Evet konusu çok bilindik ama bu zaten filmi içten, bizden kılan. Herkes kendinden bir şeyler bulacak. Hep kendi tarafımızdan baktığımız durumlara ilahi bakış açısıyla bakıp aslında karşı tarafın ne denli fedakar olduğunu gösteriyor. Filmin sonunda bir evlat olarak vicdan azabı çekmek kaçınılmaz.