Bülent Dilek
1 değerlendirme
24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film gayet sıkıcı ötesi olmaya başlayınca, annem ile geyiğe vura vura ,Bir Ferdi Tayfur, bir Hakkı Bulut filmi seyredercesine baktık. Film ortasında Bir ara Annem Türk kahvesi yaptı Yapmaya gittin , döndü ve hiç bir şey kaçırmadığına emincesine bakmaya devam etti, soru sual sormadı! Çok “acıklı “sahnelerde iyice yavşayıp dalga geçtik . Film bitince Biraz rahatladık.
Cok guygusal ve insanin icini parcalayan bir film. Anne babamla izleyim dedim catladim kendimi tutacagim diye. Sumru yavrucuk inanilmaz oynamis filmi taşımış götürmüş harikaydı. Son sahnede spoiler: ölecek olduğunu bildiğin kişiyi kurtaramıyorsun elinden kayıp gidiyor diye düşündürmek istemişler ama orasi olmamis. Kizin durumunu tam trene bildirdiğinde kapılar kapanınca öğrenecekti o zaman koşacaktı tam olurdu ama sonuna kadar içimizi parçalayan başarılı bir film. Bizi sevenlerin kıymetini bilelim.
Esimle beraber izledik. Gercekten insana annesinin ne kadar degerli oldugunu bir kez daha hatirlatan, basarili bir dram. Bazi olumsuz elestirileri okudum, neymis, seyirciyi aglatalim diye bir film yapmislar. Arkadas zaten filmi izlediginde agliyorsan, bu o filmin iyi oldugundan baska bir sey göstermez. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biraz klasik olmuş bu doğru. Yinede duyguları ciddi anlamda geçiriyor. Sonu biraz daha farklı olmalıydı. Ağlamaktan pert oldum gerçekten. Emeklerinize sağlık.
Konu sıradan ancak oyunculuklar tam anlamıyla muhteşem. Film boyunca duygusallıktan çıkamadım ayrıca filmin müziklerini yapan Uğur Ateşi de tebrik etmek gerekiyor.
Filmi çok beğendim senaryosunu özellikle duygusal sahneleri müthişti eline emeğine sağlık basda yönetmen Mustafa kotan olmak üzere oyuncuların performansı süperdi başarılarının devamını diliyorum
Klasik bir konusu, kopuk kopuk geçişleri ve sanki devamı gelecekmiş gibi anlamsız biten sonuna rağmen, ağlatan dramatik yönü ve tokat gibi yüzümüze vuran sosyal mesajları ile beğendiğim güzel filmdi. Sumru Yavrucuk'un oyunculuğu bir harikaydı resmen filmi tek başına aldı götürdü. Film bittiğinde vicdanınızın sesini duyacak ve yanınızda ise annenize sarılmak, yoksa da sesini duymak isteyeceksiniz. Yapılan fedakarlıkları, karşılıksız sevgiyi görüp,sizi her şeyin üstünde tutan annenizi hatırlayıp kendinizden mutlaka bir şeyler bulacağınız bir filim. Tavsiye ederim.