Annem
3,6

Ceronika
Ceronika

15 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok klasik bir konu ama işin içinde anne olunca çok etkileniyor insan ister istemez. Sahneler kopuk, zaman algısı yok, feci bir son ama Sumru Yavrucuk için bile izlenir.
NUR G
NUR G

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Mutlu son sevenler izlemesin ucu açık olmuş bi son yazsaydiniz keske öldü kaldı hamile iyilesti yada anneyi hasta gosterip kızı hasta yapmak? Emeginize saglik ama bi sonu olmali bence yinede aglayarak izledim teşekkür ederim
Syg.
Meyzem
Meyzem

1 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk mükemmeldi..senaryo cok klasik. Hep ağlayan ezilen türk kadını..duygu sömürüsü gibi geldi bana.neden bı anvatar yada starwars cekilmiyo Türkiye de
Imran I
Imran I

30 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film çok fazla acıtasyon içeriyor. İlk yarım saat fena gitmiyor. İnsan ğlamakla ağlamamak arasında. Annenin oyunculuğu iyi fakat sonu olmamış çok kötüydü. Başka son düşünemediniz mi kardeşim.
zeranix
zeranix

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Daha filmin başında kız büyümüş halde, annesiyle olan geçmişini anlatırken babası maç izliyor eljif elmas falan diyor spiker. Film 2019 yapımı. Kızın küçük hali 2019 olsa film 2039da geçmesi lazım
Meryem K
Meryem K

1 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film genel olarak çok güzel ve akıcı.ama sonu güzel değil.giris gelişme çok iyi ama sonuç yok ortada..filmin sonunda bitti mi btmedimi anlamadik yani.
Oya Yardımcı
Oya Yardımcı

23 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Sumru Yavrucak ın çok başarılı bir oyuncu olduğunu biliyordum ama bu filmle zirvede artık diyebilirim. Onu çek filmden film film olmaz , o götürmüş tüm oyunculuğu ile. Kendisini kutluyorum, sağlıklar diliyorum,çoktan beri ağlamamıştım film izlerken çok etkilendim, ağladım hatta gece gece site içinde yürüyüşe çıktım tesirinden kurtulmak için.Yine de film çekmek ekip işi diyerek tüm emeği geçenleri kutluyorum,tebrikler.
Yağmur Aytekin
Yağmur Aytekin

7 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Sonu saçmaydı ama film boyunca çok ağladım işlenen konun hassaslığı ve benim duygusallığın bir araya gelince göz yaşı kaçınılmaz oldu.
Sumru Yavrucu’ğun oyunculuğuda olmasa belki izlenmezdi. Filmde birleyler eksik gibiydi ve hep kışdı seneler geldi geçti ama hep kış yaşandı.
BirSeni BirtekSeni
BirSeni BirtekSeni

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmi yorumlar üzerine izledim.Çok sıkıcı ve klişe bir senaryosu var bence.Hiç duygu hissedemedim açıkcası ağlamadım bile.
Yasin Yaşar
Yasin Yaşar

12 Mart 2020 tarihinde eklendi
Geberdik kardeşim bu ne yahu . Filmin sonuda belli değil kız öldü mü kaldı mı belli değil . İkisi çıkarsa izlemem sanırım . Bi 10 yıllık kahrı yükledik çok şükür ..
Seryanus Murat Sarışık
Seryanus Murat Sarışık

20 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Ailenizle oturup izleyebileceğiniz bir film. Dram üzerine yazılmış bir senaryosu var kopukluklarla dolu. Usta oyuncuların karakterlerini iyi yansıtması sayesinde biraz olsun sürükleyiciliği var. Ama alır bizi götürür algısına kapılmayın.
Ebru Ateş
Ebru Ateş

28 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Filmde çok ağladım.. Fakat sonu çok saçma geldi. Kızının öleceğini bile bile kızını ısrarla İstanbula göndermesi.. Ve kızının son günlerinde yanında olmaması.. En azından kızıyla istanbulada gidebilirdi.. Bir anlam veremedim.. Sonu gerçekten çok saçma bitti
Burcu Özdemir
Burcu Özdemir

11 Mart 2020 tarihinde eklendi
hizli akiyo oyunclk guzl ama sonu berbt hani flminheycnli yernde intrnet gder ya öyle kalyosnz gbi..
Asude Bilgi
Asude Bilgi

6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Konu basit,çok hızlı bir ilerleyiş var,hissiyatı etkileyici,oyunculuk güzel. Anne ile yarası olan izlemesin.