Amelie
4,3

sabio-2
sabio-2

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
önce gözlerinizi kapatın jean pierrenin yakaladığı harika ayrıntıları fark edin sonra kulaklarınızı kapatın bırakın ruhunuzu yann tiersen e siz o hafif buruk sevinç gülme ağlama arasındaki sınırda gezdirsin evet bu filmle sinemanın büyüsünün var olduğunu görüyoruz farklı bi 2 saat geçirmek isteyenler veya filmi izlemeseniz bile soundtrack albumünü edinin pişman olmazsınız
umut-kahya
umut-kahya

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film kötü olsa.Soundtrack albümünden dolayı sırf 7 puanı hak eder.Yann Tiersen harikalar yarattığı bir film ki albümü filmi geçmiştir resmen.Ama gel gör ki film de Romantik Komedi dalının en güzel örneğidir.
leni-patti
leni-patti

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
müzikleri, renkleri harika masalsılığı ve gerçekçiliği... mükemmel bir film...
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten güzel.değişik hoş bir film.evet gercekten müzikler de filme ayrı bir hava katmıs...
berkergurer
berkergurer

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü yorum yazanların neyi düşünerek eleştiri yaptığını anlamak mümkün değil..tek kelimeyle mükemmel konusu ve yönetmeninin sanat yaklaşımı olağanüstü..müzikleri etkileyici..daha fazla yorum yapılamaz.kelimelere sığmaz güzellikte.
Ateşim
Ateşim

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 veriyorum
müzikleri ve hikayesi mükemmel
arşivimde bıkmadan izlediğim klasiklerden biridir amelie
ozge217
ozge217

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk başlarda gerçekten cok korkmustum umdugumu bulamayacagım diye ama izledıkten sonra içimi bir huzur kapladı ve o sokakta yaşayıp o cafe de çalışmayı istedim.özellikle sonu çok guzel, sıcak ve samimiydi.
batuhat
batuhat

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok tatlı bir filmdi, hele Amelie muhteşem bişeydi.. :)
jemal-1081
jemal-1081

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhteşem denecek bir film ne zamandır bir film beni bu derece mutlu etmemişti.ama bunun olacağını ben taa fragmanı izlediğimde anlamıştım.ya çoook gggüüüüüüzeeellllllll.bu tarz fransız yapımlarına bayılıyorum.angel-a yıda tavsiye ederim başrol bu filmdeki manavın çırağı jamel deppeuzo.kesin izleyin hem de 3,5 kere bende öyle yapcam.
origami-2
origami-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yann tiersen dinlememe vesile olmuş film. konusu güzel ve etkileyiciydi. mutlaka izlenmeli bence..
cudiferat
cudiferat

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Fantastik hikayesine rağmen ister istemez insan keşke hayat böyle olsa diyor.
Filmin sonunda içim ister istemez bi hoş oldu hafif duygusallık-romantizmle karışık. Duygulanıp hüzünlenmedim değil, böyle yaşayamadığımız için.
Sanırım böyle filmleri kendime yasaklamalıyım çünkü etkisinden kurtulmam vakit alıyor.
Yann Tiersen-Müzikleri ve Audrey muhteşem uyumu belki de filmi bu kadar güzel yapan ve filmle inanılmaz uyumlu.
8,7/10 Mutlaka İzleyin
selencs
selencs

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izlediğim bütün filmlerden farklıydı.etkileyici ve güzeldi bence.
mutlu olmak için mutlu etmek yeter!
prospero82
prospero82

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
fazla etkisnde kalınmış olacak ki,izledikten sonra çevremde amelie tadında insancıklar aramaya başladım.sonuç hüsran tabi:)
denizxsahin
denizxsahin

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
süper süper süper bir filmdi herkese şiddetle tavsiye ederim.bu filmi izledikten sonra etrafımdaki insanlara iylik yapasım geldi.her akşam kendime şu soruyu sormaya başladım ben bugün iyilik yaptımmı.mükemmel bir filmdi mükemmel
modent
modent

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim film..defalarca izledim..izlemeye de devam edicem..