Amelie
4,3

umut-kahya
umut-kahya

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film kötü olsa.Soundtrack albümünden dolayı sırf 7 puanı hak eder.Yann Tiersen harikalar yarattığı bir film ki albümü filmi geçmiştir resmen.Ama gel gör ki film de Romantik Komedi dalının en güzel örneğidir.
leni-patti
leni-patti

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
müzikleri, renkleri harika masalsılığı ve gerçekçiliği... mükemmel bir film...
berkergurer
berkergurer

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü yorum yazanların neyi düşünerek eleştiri yaptığını anlamak mümkün değil..tek kelimeyle mükemmel konusu ve yönetmeninin sanat yaklaşımı olağanüstü..müzikleri etkileyici..daha fazla yorum yapılamaz.kelimelere sığmaz güzellikte.
ozge217
ozge217

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk başlarda gerçekten cok korkmustum umdugumu bulamayacagım diye ama izledıkten sonra içimi bir huzur kapladı ve o sokakta yaşayıp o cafe de çalışmayı istedim.özellikle sonu çok guzel, sıcak ve samimiydi.
jemal-1081
jemal-1081

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhteşem denecek bir film ne zamandır bir film beni bu derece mutlu etmemişti.ama bunun olacağını ben taa fragmanı izlediğimde anlamıştım.ya çoook gggüüüüüüzeeellllllll.bu tarz fransız yapımlarına bayılıyorum.angel-a yıda tavsiye ederim başrol bu filmdeki manavın çırağı jamel deppeuzo.kesin izleyin hem de 3,5 kere bende öyle yapcam.
selencs
selencs

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izlediğim bütün filmlerden farklıydı.etkileyici ve güzeldi bence.
mutlu olmak için mutlu etmek yeter!
denizxsahin
denizxsahin

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
süper süper süper bir filmdi herkese şiddetle tavsiye ederim.bu filmi izledikten sonra etrafımdaki insanlara iylik yapasım geldi.her akşam kendime şu soruyu sormaya başladım ben bugün iyilik yaptımmı.mükemmel bir filmdi mükemmel
emre-psycho
emre-psycho

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
insanın içini, içinden taşan bir mutlulukla dolduran, hayata hep olumlu ve pozitif bakmayı, küçük şeylerden mutlu olmayı, başkalarını mutlu etmek için elinden geleni yapmanın verdiği mutluluğu anlatan müthiş sıcak bir film.. amelie’nin o gülüşü, o saç şekli unutulmaz.. ayrıca filmin müzikleri de olağanüstü..'Parmak gökyüzünü gösterirken sadece aptallar parmağa bakar..'
denizilke2
denizilke2

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında o kadar çok söyleyecek şey varki, bilemiyorum nereden başlasam, öneclikle kafası güzelliğe, samimiyete, sıradan şeylere mutlu olmasını bilmeyenlere hitap etmiyor, çok mükemmel bir şekilde kurguladığı bir şey yok filmin, yani olaylardan çok olaylara bakış açısını irdelemek lazım, amelie en azından 5 kere izledim 5 defa dah ada izlerim, Audrey in bir gülüşü mutlu hissetmek için yeterli 10 üzerinden 10 olumsuz yorum yaapan arkaşların bilerek olumsuz verdiklerini düşünmüyorum, amelie yi izleyip olumsuz düşünmek olmaz çünkü
merttess
merttess

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
algılarınızı açacak..yaşama bakışınızı değiştiricek..bir filimden daha ötesi bence..fıransız filimlerini takip eden arkadaşların özellikle izlemesi gerekir
ezginino
ezginino

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izledikten sora kesinlkle hayatınızn eskisi gibi olmujanı garanti ediorum...öyle farklı bi dünyann içine giriosunuzki çabuk kurtaramıosunuz kendinizi...etki şiddetti yüksek gerek müzikleri gerek audrey in muhteşem oyunculuğu..filmi isledikten sora herkesn amelie gibi hayata bakmasını diliorum:)
Takejiro
Takejiro

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bunca zamandır bu sitedeyim ve filmlere oy veriyorum ama ilk defa bir filme yorum yazıyorum! =) Evet bu film hayatımı baştan aşağı değiştirdi! Sanırım aşık oldum... =) Amelie gibi pozitif bakabilmek, bakıp da görebilmek hayatın güzel yanlarını ve de aşık olmak... Yahu bu filmi neden daha önce izlememişim diye de kendime kızıyorum. Boşa gitmiş 6 senem ama olsun geç olsun da güç olmasın. Evet cidden aşık olmuşum ben =)
pride93
pride93

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir filmdi.audreyin performansı olağanüstü.sıcacık bir film.mutlaka izlenmeli!!!!
insultya
insultya

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
10 numara film.müzikleri we özgünlüğü yeter
ozgurparis101
ozgurparis101

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
herkezin düşüncesine saygı duyuyorum beğenmeyenler mutlaka olucaktır ama bu film vasatın da altında denmeyi hiç haketmiyor ayrıca duygusal olan biri doğal hayatı nasıl cıvık bulur bunu da anlamadım bunu ancak katı kişiler söyler
belki de gerçekten bu tür filmleri sanat filmlerini beğenmek hiç olmadı anlamak için bi kültür birikimi gerekiyodur...bu müdafayıda sadece film bunları haketmediği için yaptım