Amelie
4,3

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yaw arkadaslar bu fransızlar leon harıcınde berbat fılm yapıyorlar yaw cokk sacma sapan fılm olmus cok kopuk ama ıstanbul kelımesı gecıyo ıyı bısey :)))cok heyecan verıcıydı 10/3 veya zorlasan 4
semahos
semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
süper harika ve mükemmel bi film. yani öle bi filmki resmen sizi alıo bambaşka bi yere götürüo. hayatın ne kadar tuhaf ne kadar belirsiz olabileceğini gösterio. ama filmde ki asıl süper şey şüphesiz filmin müziği beni bitirdi valla :) mutlaka izleyinnn
Bu filmi beğenenlere yine bir Fransız yapımı olan Paris I love you adlı filmi de öneririm.
pyramidhead-2
pyramidhead-2

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
baygın gereksiz bi film.
odinhan
odinhan

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Konu yok,sürükleyicilik yok,drama deseniz değil komedi deseniz o da değil,şirinlik altına sığınmış sığ bir film.10/5
Engin Yüksel
Engin Yüksel

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
küçük mutluluklar peşinde koşarken büyük aşkını bulan bir kadının öyküsü ve müzikleriyle keyif veriyor fakat yine de 5/10
nskmourinho
nskmourinho

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
P.amidalanın yorumuna bende katılıyorum.Çok ünlü bir film ve hayranı çok fazla ama beni etkilemedi.Hatta çoğu yerinde sıkıntıdan bayıldım.Fransız filmleri bana göre değil. 5/10
gkhngksl
gkhngksl

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
gercekten cok sıkıcı 10/5
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten güzel.değişik hoş bir film.evet gercekten müzikler de filme ayrı bir hava katmıs...
 james007
james007

23 Ekim 2014 tarihinde eklendi
valla, acık konusalım
Herkes begendı ben begenmezsem sınemadan anlamıyor dıye dusunenlerden degılım. Bu fılmden bır sey anlamadım komedı dersen degıl dram dersen degıl sıkıcı bır fılmdı. Ha, sanatsaldı suydu buydu dersek o baska ama herkes halk olarak sanatsal fılmden anlıyoruz dıyorsa da ,ulkemızın bu konuda kı konumu da yeterlı sanırım.
ne-desem-ki
ne-desem-ki

23 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İlk izlediğimde uzunluğunu gereksiz bulmuştum; fakat dün tekrardan izledim ve sanırım yaş ilerledikçe kemale erdi eheh Uzunluğu tam kıvamında efenimmm. Sıcacık, insanın içine huzur kırıntıları damlatan bir filmdir kendileri.
handanunal
handanunal

2 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Trt2 sayesinde izledim .Ya bu yann tiersenin müzğini yaptğı filmler çok güzel oluyur.Ayrıca audrey tautou karaktere cuk oturmuş.Yönetmen bence en iyi fransız filmini yapmış
sinema
1 ziyaretçi
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yani romantik komedi de denmez inanın bu filme, tek akılda kalan başaroldeki oyuncunun o garip ama ilginç bakışları,, geriye kalan ise sıkılarak izleme seansı .. puanların bu kadar yanıltıcı olmasından hiç hoşlanmıyorum...
innocent8484
innocent8484

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok kötüüü güzel diyenlerin film anlayışından şüpheliyim...vasatın üzerinde diyeiblirm
ahmetsevinc1987
ahmetsevinc1987

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film konu olarak baya gzl.kızların aşkta ne kadar salak oldgunu gelen fırsatları nasıl kacırdıgını gzl bi şeklde anlatıyo.burda kacırmıyo gerci ama yine bi erkegn sayesinde yakalıo onu:D
sobolev84
sobolev84