Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
4,7

hurin01
hurin01

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hikayenin başlangıç filmi.Ayrıca favorim diğer 3lemeye göre yüzük kardeşliği bana daha çok masalsal geldiği ve konular daha bi güzel işlenmiş gibi.Belki bunun nedeni liv tyler^ın güzelliğini daha çok ön plana çıkarmasıdır :D
atakanozruh
atakanozruh

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Destansı, harikulade ve büyüleyici bir dünyaya kusursuz bir giriş filmi. Her şeyiyle başyapıt sayılan görsel bir şölen. Müthiş üçlemenin ilk filmi. Mutlaka ama mutlaka (hala izlememiş olan varsa) izlenmeli!
whiterabbit-27
whiterabbit-27

23 Nisan 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben bu yorumu yazdım ama filmi izleyeli tam 7 yıl oluyor. olsun yine de yazacağım, bu film ilk gösterime girdigi gün izleyen şanslı kişilerdenim.bu film öyle bir film ki oyuncu kadrosundan tut müzikleri,ses efektleri,görüntü yönetimi,görselliği performanslar, ee bide yedi yıllık bir emek çok büyük bir film gerçekten,bidaha sinemalara bu kadar güzel bir film gelecekmi çok merak ediyorum sinema tarihinin en iyi filmi abartısız filmi begenmeyen küçük bir kesimin bile filmde begendigi şeyler var.burdan peter jacksona sesleniyorum lütfen silmarillonu çekin okudugum tolkien kitaplarının en iyisi önce bu filmi çek bi de hobbitler filmini de yönetmeni istiyoruz.
ozcanergun71
ozcanergun71

18 Nisan 2008 tarihinde eklendi
2001 yılında askerdeydim seyredememiştim. Tekrar sinema gösteriminde seyrettim. Şok oldum, yerimden kıpırdayamadım.Müzikleri,çekimleri,inandırıcı efektleri sanki epik bir operanın sinema uyarlaması gibiydi.Ben seri filmlerin genelde I.sini daha çok severim bu da öyle oldu.
fkocaaslan
fkocaaslan

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
bir başyapıt bir sinemaseverin ömrü boyunca izlemesi gereken 10 film hangi filmlerdir diye sorarsanız yüzüklerin efendisi serisi o 10 film arasında yerini alır film gerçekten izleyeni içine alıyor filmin senaryosu harika tabi ilk önce bu seriyi yazan jrr tolkieni tebrik etmek lazım sinema tarihinde böyle filmler tek tük bulunur zaten o filmler sinema sektörünü şahlandırır yüzüklerin efendisi de böyle filmlerden biri
lord3000
lord3000

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Yeryüzüne bir daha asla böyle bir film gelmeyecek.çok üzgünüm :((Bu filmi izlediğim kadar zevkle izlediğim başka bir film olmamıştır hayatta.
elessarali
elessarali

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
new line'dan tek şey istiyorum. Artık şu silmarillion dan bir 3'leme daha çıkarsın :D
Dudağımızdaki balın şekeri gitmek üzere.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

15 Eylül 2014 tarihinde eklendi
senaryosuyla müziğiyle oyuncularıyla tekrar tekrar izlenilebilen bir başyapıt 9/10
Rinnegan
Rinnegan

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eğer izlemediyseniz mutlaka 3 serinin de uzun versiyonlarını(extended edition) bulun ve izleyin. Serinin bir fanı olarak hemen hepsini izledim. Uzun versiyonlarda örneğin 3. filmde ekstradan 50 dakika sahne var. Yani izlemeye kesinlikle değer. 3. filmin uzun versiyonu üçbuçuk saat sürüyor.
smhzmrc
smhzmrc

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
artık bir klasik oldu bu üçleme , gerçekten bir baş yapıt ama lotr 1 de tom bombadili kitapta anltıldığı gibi görmek isterdim.
pazarbasi-17
pazarbasi-17

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İlk izlediğimde ortaokuldaydım ve ben 7 senedir bu filmlerle büyüdüm.Tam anlamıyla büyü.Harika...
sinanbozo87
sinanbozo87

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Harika bir başyapıt.Efektleri oyuncu kadrosu büyüleyici.Fragmanına bakıp yanılmamak gerek.Ben yanıldım:)
fusaria
fusaria

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kitaplarını okumuştum önce..hobbit kitabını ve 3 kitabı çok kısa bir sürede bitirdim..tolkien’in hayal gücüne hayran kaldım..sonra filminin çekildiğini öğrendim ve büyük bir heyecanla filmi beklemeye başladım..ve sonunda vizyona girdi..beklentilerimin çok üzerindeydi..kitaptaki bazı bölümler yoktu tabii ki..ama filmi çekilen her kitapta olan şeyler..filmdeki görsel efektler müthiş..sinemaya uyarlanan en iyi kitaplardan..hala izlemeyen varsa, bir günlerini ayırıp arka arkaya 3 filmi de izlemesini tavsiye ederim..bir benzeri daha olmayan filmler..
Selma S.
Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi film izlenmeli tabi filmin etkili olmasında müziklerinde oldukça etkisi var bunu unutmamak lazım herşeyiyle ii.
cygr
cygr

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi fantastik film.çoook maceralı bir film.farklı mekanlar geniş alanlar ve o muhteşem doğa insanı cezbediyor.beni en çok bu etkiledi.yüzüklerin efendisinin kitabını yazan yazarın hayal dünyası şaşılacak kadar zenginmiş.10 verdim bile.