Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm eleştirileri
Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
koktenersen
18 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Görevimiz Tehlike 7, baştan sona aksiyon dolu sahneleri ve nefes kesici temposuyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Tom Cruise bu yaşına rağmen bu tempoya ayak uyduruyor. Etkileyici performansı ve heyecan verici hikayesiyle serinin hayranlarını bir kez daha büyülemeyi başarıyor. Serinin izlediğim en iyi filmi olmaya aday. Mutlaka izlenmeli!
Filmin süresi uzun olmasına rağmen hiç sıkmadan akıp gidiyor. Aksiyon ve mekan seçimleri serinin diğer filmlerinde olduğu gibi çok güzel. Serinin en güzeli değil ama en güzellerinden biri.
Filmin bu son serisinde bir bakıyorsunuz Çöl de ,Havalimanında, Roma da, Venedik de, Alp Dağlarında, Trende geçiyor ve bu değişik sahnelerin yer aldığı yeler filme renk katmış.. Aksiyon ve heyecan bin an olsun eksilmiyor. Filmin uzun olması aksiyonu yönünden insanı hiç sıkmıyor, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Ben çok beğendim mutlaka izleyin derim