Rafadan Tayfa 2 - Göbeklitepe
3,4

Keyfi Epsilon
Keyfi Epsilon

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Alt metni çok kötüydü. Filmdeki tek güzel şey göbekli tepe gibi kültürel ögelerin kullanılmış olması. Onun dışında hakikaten çöp çizgifilmi bile daha iyidir. Ne çeksek izlenecek kafasıyla çekildiği belli. Başka filmler çekilirse eğer onlardan da bir beklenti olmamalı.
BÜŞRA VİLDAN
BÜŞRA VİLDAN

18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İlk 15 dk dan itibaren çocuklar sıkıldık gidelim demeye başladılar zor izledik bitirdik sıkıcı sıkıcı ve sıkıcı
Kübra Güventürk
Kübra Güventürk

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Dehliz macerasını defalaelrca bayılarak izledik fakat bu tam bir fiyasko ortada emek var kabul fakat kizimla birlikte bütün cizgifilmlerini izleyen biri olarak söylüyorum bu filmdeki karakterlerin bizim izlediklerimizle alakası yok her karakteri huysuz sinirli birbirlerine bağıran kisiler olarak canlandirmislar konu gündemde olan bir konu ama film içeriği çok sıkıcı ilk filmde konunun güzel olmasından kaynaklı bir basarı var ikinci filmde bu sürekli dile getirilerek özgüveni tavan yaptirmislar kısacası begenmedim
Mert3535
Mert3535

13 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel bir film olmuş çok komik ve çok tarihi anlatan bir film olmuş yapım ekibine çok teşekkür ediyorum