Rafadan Tayfa 2 - Göbeklitepe
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Film gerçekten çok güzel bir film olmuş çok komik ve çok tarihi anlatan bir film olmuş yapım ekibine çok teşekkür ediyorum
Sa 37fjejrjuru2iruuskruehejebrhdnjejejjs8suwiejeuwjsiejeiwjsjwjwiwjeiieuwusjwywhejsygryudjdudhrjdurjdjejejejsieieu
harika harika dfghhg dsfgsgsdg dgasfg sdf g gd fsg g sr g ert et ye ry te try er e y ry e ye y e y te ty e y e ye ye yr e r ye y e yr er te ry thgbfjhg hy ı uu rt yrg fd vwe d eg f s wr tedgf
Allah'ım iyi ya bu film sevdim ben bu filmi ama Müslüm yoktu neyde offffffffffffffffffffffffffffffff
filme nerden giriliyor acil söylermisiniz lütfen hemen söyleyin hvudrsgursughsurgurgurughruhgurhtuherutgeruhtguerrh
Rafadan tayfalar 2çizgi göbektepe vizyona severim ekibi tarafından teşekkür ederim saygılar sunarım
Cok güzel hele Hayri in sahnelerikrşdkrorofofofooegbrhmtımjmtk/-ldşddkldkd*ffkrşddşejrşeydıjhdododpekdpdsıslsksoxpsksıdoxjd
Ibneler film mi yoksa fragman sitesimi bu....Gotoslar. Size elli karekterlik ibnelik pustluk adilik yakisiyor
ne ne ne ne ne ne ene n n n h hh h jh j uı ı kj ı ık ı ı ı ı ıı ı ı ı ı ı ı ı ı oı ı ı o o ı o j ol j k l j olhb k ıh ou
Ailecek izlemenizi tavsiye ediyorum. Çocuklar çok eğlendi. Sublimal mesajlar içeren yabancı yapımlara bin basar.
Çok güzeldi..............................,,,,,,,,,,.,,,,,,,,..........................................
Bence cok basarili bir film olmus.adamlar daha nasil film yapacakti anlamis degilim.muzikler goruntu harikaydi..yorum yapan arkadaslar hangi filmi begenmis merak ediyorum.hangisine girsem yorumlar negatif
Çocuklar için gittim gayet güzel göbeklitepe daha önce gitmiştim ve filmdeki göbeklitepe kurgusu güzel olmuş
Kültürel değerleri tarihi zenginliklerimizle ve Anadolu coğrafyasının katkısıyla harmanlanmış çok baiarılı bir eser çocuğumuzla zevkle izledik
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
1:47
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Saplantı
Star Wars: Mandalorian ve Grogu