Veysi Demirtaş
29 Ocak 2023 tarihinde eklendi
ne saçma bi film. bende çekeyim bitane. bi lokantada müdür içeri aldığı herkesi doğrayan bi mutfak. . geleni gideni öldürsünler .hadi lokanta müdürü manyak deli piskopat. yav 15-20 kişi kendilerininde ölecegini bilerek neden bu manyağa yardım eder? en sonda hepsi ölsün.. adam kimdir bunu niye yapıyor amacı ney.ona uyan 2, tane mal o manyağı nasıl dinler canları pahasına ona yardım eder? . hiçbi amacı olmayan saçma sapan bi film.
Çok gibi bir film çok kötü hayatınızdan 1.46 dakika çalacak bir film hayatımda izlediğim en kötü film beter bir film kesinlikle önermiyorum filmde hiçbir şey yok gerçekten çok kötü bir film bir hikayesi de yok bir amacı da yok gerçekten çok beter bir film kesinlikle izlemeyin hayatınızdan bir buçuk saat eksiltiyor insanın deyince uykusu geliyor ve hiçbir olayı yok izleyebileceğiniz en kötü 5 filmin arasına kesinlikle girebilecek bir film