Metin Okur
1 değerlendirme
13 Kasım 2022 tarihinde eklendi
çocuklarımı götürdüğüme bin pişman oldum, dini konularda cahilce insanı dinden çıkaracak espriler, camiye giden çocuklara ve dinle alakalı olan herkese saf muameleleri, sözde dürüstlüğün iyi bişey olduğunu öğretme çabasında bir senaryo ama o kısma gelene kadar kötü davranışlara özendirme fragmanda hiçbiri gözükmüyor bu yüzden aldanıp gittim tavsiye etmiyorum.
Yani yazık etmişler. Espiriler şahane. Ama oyunculuk çok abartılı. Zorlama. Kitapları okumuşbirisi olarak hayal kırıklığı oldu. Niye kendihalinde bir mahalle arkadaşlığı değil de ciyak ciyak bağıran abuk subuk karakterler? Bir kere İstanbul’ da Cankurtaran ‘da yaşayan insanlara niye böyle bir aksan vermişler. Üstelik hiç biri beceremiyor.Çok yazık olmuş.Yazacak çok şey var ama gerek yok. Olan olmuş.
Film şahaneydi çok güzeldi hem çok eğlendim hem çok duygulandım sadece zamane çocuklarına hitap ettiğini düşünmüyorum Çocukluğunu 90larda yaşamış olanlar için efsane bir nostalji olmuş Oyunculukları da gayet başarılı buldum Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
Türkiye de gördüğüm en iyi 90 lar ve arkadaşlık filmi ama puanı ... Bu kadar zevksiz bir izleyici kitlesini hayal bile edemezdim. Ölümlü Dünyanın 4+ olduğu piyasada bu filmin olması korkunç. 4,5 verecektim ama puanın artması için 5 verdim. İnanılmaz sahneler vardı çok güldüm.