Baba Parası
1,9

Tuğra Karadere
Tuğra Karadere

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
ilk Filmleri Çalgı Cengi'yi çok beğenmiştim. Ama bu film çok kötü!! filmin yarısında bırakıp çıktık. Çok saçma olmuş çekim kalitesiz, senaryo berbat hiç mi hiç beğenmedik!!
AbdulHakim Konukman
AbdulHakim Konukman

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İnsanlara zerrece fayda vermeyecek bir yapım,sanat değeri taşımıyor.Bel altı,argo, aşağılama...Vakit kaybı kısaca
Sertaç Ertürk
Sertaç Ertürk

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle tafsiye etmiyorum yazık verdiğimiz paraya ve zamana bence gitmeyin paranıza yazık çok küfürlü belden aşağı
halilcadirci
halilcadirci

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
sinema tarihinin en kötü filmlerinde ilk 5'e girer. Kesinlikle boşuna zaman ve paranızı bu filme harcamayın
Kaan Onur Demirel
Kaan Onur Demirel

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile rezalet. Büyük bir hevesle gittiğim bir filmdi ama tam bir hayal kırıklığı.

Hikayesi sıradan, espirileri çok kötü, küfürlü sahneleri fazla. Olumlu bakabileceğimiz hiç bir yanı yok.
Hilal Karakaya
Hilal Karakaya

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Aklınız varsa nete düşünce izleyin. Parama da giden zamanıma da çok acıyorum. Kötüden öte vasattı.
Gitmeyin kesinlikle bel altı esprilerle güldürmeye çalışmışlar ama olmamış.
Murat Bey
Murat Bey

6 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kariyerlerinin sonu olacak bu film filmin sonuna kadar insan hiç mi gülmez tak anladıkları şey küfür ve dinle alay.
yusuf ates
yusuf ates

8 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu ekibin en berbat filmi olmuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Senaryosunu da bir Yahudi mi yazmış bilmiyorum ama para için herşeyi yapan müslüman gözüken bir toplumu anlatmışlar. Küfrün haddi hesabı yok. Çizgi sinema rafadan tayfa göbekli tepe herhalde daha güzel olmuştur. Verdiğim parayı helal etmiyorum bu arkadaşlara.
Kaan DEMİRDAL
Kaan DEMİRDAL

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar sağlam bir kadrodan bu kadar kötü bir iş çıkamaz. Ahmet - Murat ikilisinin oynadığı dizi olsun film olsun hepsine hastayım ama bu film olmamış.
Dr.ggulsuner
Dr.ggulsuner

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarısız saçma sapan bir film olmus oyuncuların böyle bir film çıkardıkları için utanmaları lazim ben onlar adına utandım.Sinema salonunda zor durdum. Rezalet...
TUĞÇE ÜNAL
TUĞÇE ÜNAL

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Malesef vakit kaybı. Hiç gülmedim fazla küfür r var. Boşuna gitmeyin zaman kaybı. 1 puan bile çok...
Asuman Akbıyık
Asuman Akbıyık

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ömrümde izlediğim en berbat filmdi insanlar filmin ortasında çıkıp gittiler beklentinin çok altında sadece önermesi iyi sayılır daha güzel çalışmalara imza atmış bu isimlerden beklenilen bu değildi 2.sini çekmeyin
Hilmiye Yetimoĝlu
Hilmiye Yetimoĝlu

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme Ahmet Kural ve Murat Cemcir var diye gittim hiç gülmedim çok saçma ve kötüydü. Emek verdikleri için saolsunlar ama film beklentimin çok altında kaldı maalesef.
Kubra Turker
Kubra Turker

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hayatımdan 2 saat boşa gitti.Ailecek saskınızdan sonra tam bir fiyaskoydu. Hayal kırıklığına ugradim
Seyfettin Çetin
Seyfettin Çetin

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu film berbat verdiğim paraya acıdım gitmeyin.bu filmi izlemeyin gitmeyin paranızı boşuna harcamayın.