Baba Parası
1,9

Hil A
Hil A

10 Şubat 2020 tarihinde eklendi
oyunculara bakıp yoruma okumadan gidenlerdenim son yıllarda hayatımda bu kadar gittiğime pişman olduğum bir film olmadı,öyle sıradan bir insanım eleştirmem gülmek için çok sebep aramam ama bu filmde gülmeyi geçtim ikinci kısma kalmasam mı diye zar zor dayandım.yazık çöp olmuş
Mustafa Yilmaz
Mustafa Yilmaz

3 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlediğim düğün dernekten bu günlere helal olsun. Film rezaletin bir tık üstü arkadaşlar bu arada çok ıyimser bir yorumdu
Erhanciko
Erhanciko

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmin kadrosunu başarılı bulduğumu söyleyebilirim.Güzel ve eğlenceli bir film...Murat Cemcir!in performansını çok beğendim.Komedi filmi yapmak gerçekten zor bir iş.Bu ekibin ve Selçuk Aydemir'in mizah anlayışını beğeniyorum.Bence diğer komedi filmlerinin yanında gayet başarılı bir film olmuş..Tebrikler...
Zeynel K
Zeynel K

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Standart bir komedi filmi. İzleseniz de izlemeseniz de birşey kaybetmezsiniz. Beklentiyi büyütmeden izlerseniz zevk alırsınız.
Hayrisefa Karaca
Hayrisefa Karaca

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Fragmanına aldanarak girdim. Çok kötüydü. Salonun çoğu çocuktu. Yaş sınırı olmalıydı kesinlikle. Bu ekipten beklemediğim performansdı Malesef ... Farkettiğim genel bir bakış ile ifade edersem "ekip tam anlamıyla kendini verememiş gördüm. O komik oyuncular sanki zorla oynamışlar". Tavsiye edemiyorum o yüzden
Fatoş Y.
Fatoş Y.

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hiç gülmeden izlediğim bi film. Çok saçma Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi ill filmde bırakacaktı bu işi. Çok iyiler diye her filmlerine gidiyoruz hüsrana uğruyoruz. Salonda da bir kişiden bile gülme sesi gelmedi :(
Çağdaş N.
Çağdaş N.

8 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film baştan sona İslami öğeler içeriyor. Dini değerlere hakaret davası acilmali. İslam oyun malzemesi yapılamaz. Oyunculuk çok kalitesiz. Çok fazla şirk sözler var. Bu adamlar nasıl bu kadar senaryo yazıyorsa bu adamlar nasıl itiraz etmeden oynuyor anlamiyorum. Demek ki parayı ver bunlara ne istersen yap.
Hızır Al
Hızır Al

20 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi ailemle sinemaya izlemeye gitmiştik komik olacağını düşünerek ama gitmesek de olurmuş bence hiç komik değil saçma espiriler düzgün bir sahne bile yok bu filme vereceğimiz parayı kendimize yemek alsaydık daha iyi olurdu en azından para  düzgün bir yere gitmiş olurdu baba parası filmine puanım 3 o da bu filme emeği geçen kişilere veriyorum yoksa bu filme verecek puanım yok.
Ibrahim S
Ibrahim S

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Aslında böyle bir kadrodan çok güzel bir komedi bekliyorsunuz. Fakat beklentiyi karşılayan bir performans ve senaryo göremedim ben açıkçası. Senaryoda çok basite kaçılmış. Özellikle de Ahmet Kural'a verilen karakter daha da senaryoyu diplere çekmiş. Boyle yetenekli bir oyuncu için çok daha güzel rol ve espriler verilebilirdi. Gitmeye değer mi dendiğinde diğer filmler yerine tabiki tercih edilmeli. Fakat beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.
Hakan K.
Hakan K.

20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Başarısız bir film. Ekibe yakışmayan bir film olmuş. Çok yazık.
Herkese geçmeyen esprileri çok mu aramışlar merak ediyorum.
Çekimlerde çok eğlenmiş olmaları filmi kurtarmaz.
yusuf ayhan
yusuf ayhan

19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Sırf sıla meselesinden dolayı filmi eleştirmek için sosyal medyada görüşüp anlaşıp buraya gelip olumsuz yorum yapanlara bakmayın arkadaşlar film otoriterlerincede olumlu degerlendirilmis gayette güzel bir komedi filmi zaten filmin ilk hafta gişe rakamlarina bakarsanız iyimi kötümü olduğunu görürsünüz
Azra Nihal Işık
Azra Nihal Işık

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sürekli değişmeyen oyuncu kadrosu gereksiz küfürlerle donanmış olay örgüsünün karmakarışık olduğu bir film olmuş,büyük hayal kırıklığı. Filmin yarısında erkek arkadaşımla birbirimize bakıp hiç güldün mü diye sorduğumuz içler acısı durum... Artık küfürle ve cinsel içerikle yapılan mizah insanları etkilemiyor anlayın artık şunu.
supermen5
supermen5

16 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ailecek Şaşkınız filminde güzel bir başarı kazanmışlardı. Bu başarı nasıl bu kadar kolay harcanır ? İnsanın inanası gelmiyor. Filmde sürekli bir küfür temposu var. Gereksiz ve iğrenç. Çok seviyesiz cinsellik kullanılmış. Toplasanız 1 veya 2 espriden fazlası yok. Onalara da zorla gülüyorsunuz. Bomboş bir film. Size verdiği hiçbir şey yok. Tamamen zaman kaybı. Çok manasız ve seviyesiz . Nasıl böyle bir film yaptılar anlamak mümkün değil. Gerçekten SAKIN GİTMEYİN.
Kubra Dogan
Kubra Dogan

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Inanın arkadaşlar gerçekten felaketti ya inanılmaz bi şekilde beklentilerin altında kalan ve hayatımda izlediğim en uyduruk filmdi. Ciddî anlamda hem paranıza hemde zamaniniza yazik. Neyse ben ettim siz etmeyin kendinize böyle bi kötülüğü :D
Okan Kaplan
Okan Kaplan

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Dikkat Uyari bu filme gitme fikrinizi hemen unutmanizi tavsiye ediyoruz. Bu kadar kopuk sacmalanan bir film ornegi yok. 2 saat eziyet gibi gecmesi bir yana oyuncularin oturmayan karakterleri bu kadar basit kufurlerin ve karalterleri izlemek zorunda kalmaniz diger yana. Ne icin yapildigi belli olmayan bir film. Yorum sizin gidin bakin ama fikrinizi mutlaka paylasin baskalari yanmasin.!