Zeynep Fişek
1 değerlendirme
5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat en ahlaksızca yapılmış bir film hiçbir şekilde din ahlak örf adet ve insani duygulara önem verilmemiş aksine hepsi çiğnenmiş tutulur bir yanı yok zaten filmin sonunu izleyemedik vizyona çıkmasına nasıl izin verilmiş anlam veremedim kimseye tavsiye etmiyorum zamanınıza yazık edersiniz
Bu kadar saçma sapan bir filim izlemedim. Ne konusu belli nede gülünecek bir sahnesi var.Yazık gerçekten insanları kandırmayı bırakın lütfen.Sayenizde sinemadan soğuttunuz. Şöhreti yakalayınca ne çekseniz izlenir düşüncesi hakim olmuş artık sizde..
Kesinlikle çöp bir yapım, zorla güldürmeye çalışmışlar. Ahmet kural aşırı itici bir karakter olmuş. Saçma sapan duygu değişimleri ve soğuk esprilerle dolu bir film olmuş. Arkadaş ortamında yapan kişinin dayak yemesi kadar soğuk espriler. Kardeş payını seviyorsanız bu filme gitmeyin.. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Zaten belli değil mi pazarlamacı gibi oyunları AVM’lere gönderiyorlar. Film kötü de biz yanında beleşiz mantığı. Ailecek şaşkınız filmi gibi. Ortada bir şey yok ün salımı yapıyorlar.
"Düğün Dernek" filmlerinde gördüğüm oyunculardan benzeri "güzel bir film" izleyebilme ümidiyle, ailemi de alarak sinemaya gittim; maalesef tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım. Gördüğüm "şeyleri" küfür, argo, sokak ağzı, cinsellik, müstehcenlik şeklinde özetleyebilirim. Nasıl oluyor da "kocaman insanlar/oyuncular" bu kadar kısa sürede bozulabiliyor veya kötüye gidebiliyor? Anlayamıyorum. 50 yaşındayım, hiç bu kadar kötü bir "film" izlememiştim. Bu filmde oynayan oyuncular, itibarlarına zarar vermişler, yazık...
Türk sinemasının yüz karası filmlerinden bir tanesi. "Hadi biraz cebimiz para görsün" anlayışıyla yapılmış ucuz, kalitesiz, basit sıradandan daha vasat bir film. Inanın filmde 2 3 kez uyuya kaldım. Siz film falan yapmayın ya ciddi söylüyorum herkes de ünlü olmak ve film çekmek zorunda değil. Hele karakterlerin iticiliği! Ben oyuncu olsam böyle boş bir filmde rol alarak kendime hakaret etmezdim üzgünüm ama çok kınayasım geldi. Emeğe saygıya kesinlikle katılıyorum ama neye emek verildiği de çok önemli!
36 yasimda ilk defa bir filmin 2. Yarısına girmedim. DÜĞÜN DERNEK gibi olur diye yorumları okumadan gittim.milletin akliyla dalga gecmisler.oyunculuklar zorlama olmus, komiklikleri de oyle hatta ortada komiklik goremedim zira ciddi soyluyorum abarti degil arada uyukladım. Bütün karakterler agiz dolusu kufur ediyor ve nasil 10+ vermisler sastim kaldim .salonda cocuklu aileler de vardi. Mizahta kufur olabilir fakat yerinde olursa güldürür.gereksiz kufurler irite ediciydi. Toplumu boyle bozuyor gibi ucuz yorum yapmıyorum.fakat recep ivedik filimleri bunun yaninda yunmus yikanmis, masum ve komik kalmış, yıllarca haksizliklik etmişiz. 2 kisi 50 liramizi cope attik ama unlu tiyatrocular hatir gonul demeyip keske uyarsalardı ve böyle bir projede yer alarak tirnaklariyla kazidiklari itibarlarını düşünselerdi böyle bir film diyemiyorum ortaya çıkmazdı. Emege saygi diyecegim ama milletin akliyla dalga gecmisler.
Bu kadar berbat bir film seyretmedim... adi üç beş küfürle vazıyeti kurtarmaya mı çalışıyor; kadınlara da küfürler ettirerek komedi yaptım mı sanıyor? Kıral ve Cemşit'ten böyle kötü bir senaryo beklemediğim için, zamana kıyıp seyrettim bu kadar iğrenç bir film olmamalı "belki ikinci yarıda diye diye..." sonuna kadar "boncuk" aradım. yazık oldu..
Ben yorumları okuyarak sinemaya gitmemiştim ama Netflix düştüğünde izledim ve gordumki milletin yorumuyla bir işe kalkışmayın şahsen fazlasıyla beğendim çok güzel rolleri vardı özellikle Ahmet Kural tebrik ederim ve özür dilerim sizin gibi yeteneklerden az da olsa suphelendigim icin
Gerçekten rezil bir film . Sakın gidipte paranızı boşa harcamayın . Resmen bu adamların filminde ilk kez uyudum . O kadar çok filmde öne çıkan oyuncu varki , Murat Cemcir ve Ahmet Kural geride kalmışlar . Hiç yakıştıramadım kendilerine . Gitmeyin kesinlikle .
Bu kadar berbat ötesi bir izlediğimi hatırlamıyorum. Nasıl bu filmi gösteriye izin verilmiş ona da şaşırıyorum. Yabancılar dini acıdan cirkin bir şeý yayınlayınca tepki gösteriyoruz. Bu film de çok dini acıdan cirkin olaylar var. Saygısızlık yapılmış, dalga geçilmiş. Ayrıca küfür kültüründe bir toplumdan zaten cok cekiyoruz bu film de küfürü komiklik ile karıştırmışlar . Sonsuz kalitesiz seviyesiz ve ucuz film film olmuş. Bence tepki gösterip bu filmin gösteriden kalkmasını sağlamak gerekiyor.. Bu sanat değil. Böyle sanat altında birşeylere müsade verilmemesi gerekir.