Bu Filmi izlemedim bilmiyorum, lakin 1 yıldız verenlerin hepsi "benim gibi" sadece bu filme yorum yapmak için üye olmuş.. Bunu da anlamakta zorlanıyorum!
nasıl film fikri olan varmı ?..............................................................................................................................................................
Gerçekten çok kötü bir film.Aşırı derece küfür argo dinle dalga geçme var. Ahmet kural ve Murat cemcir ismine güvenerek gittik ben çok istedim.arkadaşım neden geldik diye kızdı sonunda.Odizilerde izlediğimiz koca koca sanatçılara yakışmamış.özellikle anne karakteri nasıl kabul etmiş böyle bir rolü. Kesinlikle gitmeyin . Paranız daha önemlisi zamanınız çöpe gider.
Sinema severlere hayat niteliğinde bi öneri hayatınızın geri kalanını Türk sinemasına küfür ederek geçirmek istemiyorsanız bu saçma yapım aklınızdan bile geçmesin, bu kadar rezalet bukadar sıkıcı bir film henüz gelmemiştir, tamamını izleyebilene araba hediye etseler yine dayanılmaz, sakin ama sakın denemeyin,hayır bu ahmaklar daha önceki yaptıkları filmin parasını orda burda ezip parasiz kalınca çaresizce bu saçmalığı çekmişler galiba çünkü başka türlü bunu piyasaya sürmenin bi anlamı yok,filmde oynayan karakterlerin anne ve babaları bile bu saçmalığın tamamını izlememistir
Böyle oyunculara bu film hiç yakışmamış ilk yarısında kalktım film berbat ötesi gitmeyi düşünen arkadaşlar için rahat bir uyuma seansı olabilir diye düşünüyorum paranıza yazık -10廊
insanların parası ve zamanı değerli lütfen böyle rezalet filmler ile soygunculuk yapmayın lütfen! Küfürler havada uçuşuyor espri yok denecek kadar az, konu vasatın altında, düğün dernek, ailecek şaşkınız gibi filmlere kıyasla dibin dibi bir film! Yorumlara bakarak filme gidenler umarım dikkate alırlar...