Endoplazmikbenbirkulum
1 değerlendirme
30 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Türk sinemasının yüz karası filmlerinden bir tanesi. "Hadi biraz cebimiz para görsün" anlayışıyla yapılmış ucuz, kalitesiz, basit sıradandan daha vasat bir film. Inanın filmde 2 3 kez uyuya kaldım. Siz film falan yapmayın ya ciddi söylüyorum herkes de ünlü olmak ve film çekmek zorunda değil. Hele karakterlerin iticiliği! Ben oyuncu olsam böyle boş bir filmde rol alarak kendime hakaret etmezdim üzgünüm ama çok kınayasım geldi. Emeğe saygıya kesinlikle katılıyorum ama neye emek verildiği de çok önemli!
Fragmanına aldanarak girdim. Çok kötüydü. Salonun çoğu çocuktu. Yaş sınırı olmalıydı kesinlikle. Bu ekipten beklemediğim performansdı Malesef ... Farkettiğim genel bir bakış ile ifade edersem "ekip tam anlamıyla kendini verememiş gördüm. O komik oyuncular sanki zorla oynamışlar". Tavsiye edemiyorum o yüzden
"Düğün Dernek" filmlerinde gördüğüm oyunculardan benzeri "güzel bir film" izleyebilme ümidiyle, ailemi de alarak sinemaya gittim; maalesef tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım. Gördüğüm "şeyleri" küfür, argo, sokak ağzı, cinsellik, müstehcenlik şeklinde özetleyebilirim. Nasıl oluyor da "kocaman insanlar/oyuncular" bu kadar kısa sürede bozulabiliyor veya kötüye gidebiliyor? Anlayamıyorum. 50 yaşındayım, hiç bu kadar kötü bir "film" izlememiştim. Bu filmde oynayan oyuncular, itibarlarına zarar vermişler, yazık...
İnsanlarla dalga geçmek için yapılmış ne kültüre ne ahlaka uyuyor.çocuklarınızı sakın götürmeyin .!!! Pislik bir filim hiç komik değil küfürle götürürüz sanmışlar yazıklar olsun Murat’la Ahmet e bu gibi bir filim de oynadıkları İçin
Hiç beğenmedik. Gitmez olaydık..Eski Ahmet Kural’ın filmlerine hiç benzemiyor. Bir kere bile kahkaha attığımı hatırlamıyorum... İzlerken de sıkıldık çok baydı.Tavsiyem gitmeyin
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi .ilk defa bu sitede yorum yapıyorum. hayatımdan 2 saat çaldılar hayatım bu kadar değersiz değil bu nasıl bi filmdir anlamadım sakının yani. Halil söyletmez izleseydim daha iyiydi yani kusura bakma halil
Ben bukadar iğrenç bir sinema filmi görmedim 10+ demiş 18+ olması gereken bir filim sadece küfürden oluşmuş filim kesinlikle cocuklarinızı götürmeyin sizde izlemeyin
Keşke yorumları önceden okuyup gitmeseydim. Çok pişmanım. Zamanım ve param boşa gitti. Hic bir sahnesi güldürmedi. Küfür edince komik olduğunu sanıyorlar. Hele ki bayanların küfür etmesi aşırı iticiydi. Senaryo saçma sapandı. Gerçekçilik payı sıfırdı. Selena izlemıs gibi olduk.
Kesinlikle çöp bir yapım, zorla güldürmeye çalışmışlar. Ahmet kural aşırı itici bir karakter olmuş. Saçma sapan duygu değişimleri ve soğuk esprilerle dolu bir film olmuş. Arkadaş ortamında yapan kişinin dayak yemesi kadar soğuk espriler. Kardeş payını seviyorsanız bu filme gitmeyin.. Hayal kırıklığına uğrarsınız. Zaten belli değil mi pazarlamacı gibi oyunları AVM’lere gönderiyorlar. Film kötü de biz yanında beleşiz mantığı. Ailecek şaşkınız filmi gibi. Ortada bir şey yok ün salımı yapıyorlar.
Üstüne para versinler izlenmez berbat kötü rezalet o kadar.kufur edıp kurtarmaya çalışmışlar dahada batmışlar. Sakın ama sakın izlemeyin vaktimiz degerli.
Son zamanlarda izlediğim en berbat filmdi, ilk 10dakika zor sabrettik harcanan zaman emek ve harcanan paraya yazık, tiplemeler makyajlar çok acemice roller çok yapmacık malesef hayaller kırıklığı...
Ben hayatımda bu denli lakayıt bir film izlemedim, ayıptır be abi biraz saygınız olsun. Hiç mi mesleğinize, sinema sanatına saygımız yok baba parası yönetmeni ve ekibi