Çok kötü, verdiğim paraya yazıklar olsun yani. Asla güldürmedi. Kalitesiz şakalar, tiplemeler, yersiz cinsel espriler. Artık zeka ürünü şeyler bekliyoruz.
böyle usta ve tecrübeli oyunculara yakışmayan bir film ve senaryo olmuş.Filmin yarısına kadar dahi izleyemeden kalktık arkadaşlarla.Bizler küfürle,dine hakaretle,çok basit esprilerle eğlenmek yerine gerçekten sanat kokan filmlerle gülmek istiyoruz.En basidinden hababm sınıfını izlemenizi tavsıye ederim ki izleseydiniz böyle bir senaryo yapmazdınız.Bizi kazıklayıp paramızı sömürdüğünüz için çok teşekkür ederiz başasrılarınızın devamını dileriz böyle devam..
Koskoca oyunculara böyle berbat bir film yakışmadı. Filme gelince . Konu bir türlü akmıyor. Hep gereksiz şeylerle uzatılmış. Espileri sahneleri çok uzun tutularak suyu çıkarılmış. Resmen hayal kırıklığı oldu. Kesinlikle gitmeyin. Paranıza yazık. Hem gitmeyerek tepkinizide gösterin. Ne olursa olsun bizim her filminize insanlar gelir dedirtmeyin .
Gittigim ve gittigime bin pisman oldugum parama da yazik olan rezalet bir film. Bu filmde emegi gecen bir kisi bile mi biz ne yapiyoruz dememis. Bu film ancak tek bir seye hizmet eder; turk milletinin zeka seviyesini eksilere indirmeye.. Hayatimda ilk defa bir filmin 2. yarisina cidden girmedim. Gercekten "şaka gibi" film yapmışsınız süper, tebrikler..
Berbat bir film. Filmin içinde bir kaç komik sahneden başka hiç birsey yok. Yazık paranıza. B klas film. Arkadaşlar gitmeyin belki ozaman iyi film yapmaya çalışırlar.
Babamin değil kendi paramla rezil oldum evde sıcacık çay koyup dizi izlemek varken bu kadar itici küfürlü saçma film görmedim boşa filmin 2sini cekmeyin doğa llığınz kaybolmuş tüpçü fikrett bey
Düğün Dernek serilerinizden sonra tam bir fiyasko. Kimse gitmesin, izlemesin. Ahlaki değerler tamamen iptal. Esprinin de adabı vardır. Filmden yarıda çıktım. Daha fazla danayamadım.
Kardeş Payı gibi çok sevdiğim bir dizi işine imza atan ekipten böylesine absürt bir ''komedi'' filmi beklemezdim. Oyuncuların konuştuğu çoğu şeyi maalesef anlamadım bir yerde keşke filmin tamamı altyazı olsaydı dedim. Salonda kimse gülmedi umarım bir daha böyle bir film yapmazlar. Recep İvedik filmi izler gibiydim...
İzlediğim en kötü filmlerden biri idi. Kesinlikle tavsiye etmem. Ailece gittik. Çocuklarım bile zerre kadar beğenmedi. Zamanıma da parama da çok yazık oldu.