Kardeş payı işler güçler diğer filmlerı mizahlarını çok sevdığım bir ekibi bu kadar sevmıyerek bunalarak zamanımın boş gittiğini hissedicek kadar sevmediğim bir film olması beni çok üzdü lütfen lütfen geçmişte yaptığınız güzel işleri bu denli baltamayın bu kadar para yönelmeyın !!!
Dun aksam kadrosuna guvenip,sahsen ısrar edip ailemi ve akrabalarimi bu filme götürdüm, Allahtan akrabanin cocuk kucuk diye onlari almadilar da çocuk filmine girdiler, bir flim ancak bu kadar bktan olur, salaknsalak kufirler, belden assa espri yapmak icin acayip acayip laflar, bumu sanatiniz, rezil oldum aileme sayenizde,haram zikkim olsun verilen paralar..
Dun aksam gıttım fılme. Bazı espırılerı guzl ama cok kufurlu.bırde bı sıkıntı var sureklemıyr fılm azck uyusan uyansan bırsey kaybtmzsn ızlerkn.sacma olmus tavsıye etmm
Bu film giderek düşen performansın dibi olmuş diyebiliriz . Nerede kaldı kardeş payı vs dizilerde ki oyunculuk senaryo. Karakterlere film çekmek için uydurulmuş uyduruk senaryo , bol küfür ve maalesef dini değerleri kullanarak komedi çıkarmak . Bu filme gitmemek en iyisiydi dedirtti
Rasim öztekin gibi ustaya böyle bir saçmalıkta yer almak yakışmamış. Türkiye de film yapmak bu filmin konusu ile aynı, para için bu kadar çirkin işler yapılmamalı.
Film baştan sona İslami öğeler içeriyor. Dini değerlere hakaret davası acilmali. İslam oyun malzemesi yapılamaz. Oyunculuk çok kalitesiz. Çok fazla şirk sözler var. Bu adamlar nasıl bu kadar senaryo yazıyorsa bu adamlar nasıl itiraz etmeden oynuyor anlamiyorum. Demek ki parayı ver bunlara ne istersen yap.
Bu ekibin en berbat filmi olmuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Senaryosunu da bir Yahudi mi yazmış bilmiyorum ama para için herşeyi yapan müslüman gözüken bir toplumu anlatmışlar. Küfrün haddi hesabı yok. Çizgi sinema rafadan tayfa göbekli tepe herhalde daha güzel olmuştur. Verdiğim parayı helal etmiyorum bu arkadaşlara.
Şimdiye kadar izlediğim en kötü filimdi ilk defa bir filmi yarıda bırakıp çıktık 1 saatimin heba olmasına mı yanayım bu saçma filme verdiğim paraya mı! Aşırı seviyesiz olmuş ben bu kadarını beklemiyordum rezalet rezalet ..!!!
Keşke - puan da verilebilseydi son derece dini,sosyal, kültürel her bakımdan iğrenç espri bile denemeyecek kadar rezalet bir film,oyuncular kendilerini ancak bu kadar rezil edebilmişler daha rezil olunamaz çünkü kendi hatam yorumları okumadan gittim ve yorum yapanlar son derece haklı diğer filmlerinde yeni bir ÖZTÜRK SERENGİL tarzı diye düşünmüştüm ama Ö sü bile olamazlar ancak ÖĞĞĞĞ sü olabilirler diyorum,gitmeyen varsa yorumları mutlaka okuyun ve hem paranıza hem zamanımıza yazık boşuna seyirci sayısını artırmayın ki bir daha en kötü film OSKARı alacak film yapamasınlar ....