Baba Parası
1,9

Şervan Sunar
Şervan Sunar

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
rezalet. Berbat. Gittiğimize pişman olduk. Bu kadar kötü senaryo oyunculuk olamaz. Kesinlikle gitmeyin.
Kadriye Kantemir
Kadriye Kantemir

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ekibe bakinca bi halt zannedip yanilip girdik.yanimdaki arkadaşa ayip olmasin diye oturdum sessizce
Erdoğan Filiz
Erdoğan Filiz

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar berbat ötesi bir izlediğimi hatırlamıyorum. Nasıl bu filmi gösteriye izin verilmiş ona da şaşırıyorum. Yabancılar dini acıdan cirkin bir şeý yayınlayınca tepki gösteriyoruz. Bu film de çok dini acıdan cirkin olaylar var. Saygısızlık yapılmış, dalga geçilmiş. Ayrıca küfür kültüründe bir toplumdan zaten cok cekiyoruz bu film de küfürü komiklik ile karıştırmışlar . Sonsuz kalitesiz seviyesiz ve ucuz film film olmuş. Bence tepki gösterip bu filmin gösteriden kalkmasını sağlamak gerekiyor.. Bu sanat değil. Böyle sanat altında birşeylere müsade verilmemesi gerekir.
DENİZAK
DENİZAK

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gitmeye degmez . Ikilinin en berbat filmiydi. Espiri yok Ara da bir kufur patlatiyorlar. O da guldurmedi zaten . Zaman ve paranizi bosa harcamayin.
halilcadirci
halilcadirci

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
sinema tarihinin en kötü filmlerinde ilk 5'e girer. Kesinlikle boşuna zaman ve paranızı bu filme harcamayın
Emre Kuzugüdenli
Emre Kuzugüdenli

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Konu çok saçma, dinimizle alakalı çok sayıda olumsuz cümle ve davranışlar var. Vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın.
Sertaç Ertürk
Sertaç Ertürk

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle tafsiye etmiyorum yazık verdiğimiz paraya ve zamana bence gitmeyin paranıza yazık çok küfürlü belden aşağı
Okan Kaplan
Okan Kaplan

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Dikkat Uyari bu filme gitme fikrinizi hemen unutmanizi tavsiye ediyoruz. Bu kadar kopuk sacmalanan bir film ornegi yok. 2 saat eziyet gibi gecmesi bir yana oyuncularin oturmayan karakterleri bu kadar basit kufurlerin ve karalterleri izlemek zorunda kalmaniz diger yana. Ne icin yapildigi belli olmayan bir film. Yorum sizin gidin bakin ama fikrinizi mutlaka paylasin baskalari yanmasin.!
Tuğra Karadere
Tuğra Karadere

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
ilk Filmleri Çalgı Cengi'yi çok beğenmiştim. Ama bu film çok kötü!! filmin yarısında bırakıp çıktık. Çok saçma olmuş çekim kalitesiz, senaryo berbat hiç mi hiç beğenmedik!!
aslı ünal
aslı ünal

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Berbat !!!! Nasıl kötü film yaparız diye çalışılmış olmalı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum zaman kaybı. Yazık olmuş . Ayrıca sürekli islamla dalga geçmeleri de aşırı rahatsız etti. Abartılmış anne karakteri, bel altı espirilerle, küfürler...... 
derya derya
derya derya

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Berbat küfür dolu bir film olmuş zaman kaybı yakışmadı böyle usta oyunculara çok beklentiniz olmasın derim
acar acar
acar acar

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye etmiyorum sinema salonunda izleyenlerden bile bir kere gulme sesi duymadım anca küfür var
Nevzat Ozdem
Nevzat Ozdem

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
2020 YILINDA GİTTİĞİM İLK FİLM. 02 OCAK 2020. KARABÜK KARES 16,30 MATİNASI.
RECEP İVEDİK İN İLK FİLMİNİN İKİNCİ YARISINDA ARKADAŞLA BİRLİKTE FİLMİ TERK ETTİK. VE DAHA SONRAKİ İVEDİK LERE TABİKİ GİTMEDİM.
BABA PARASI FİLMİNDE İSE FİLMİN 15.DAKİKASINDA UYUDUM. İKİNCİ YARISINDA ABİM VE ARKADAŞI İLE BİRLİKTE FİLMİ TERK ETTİK.
BENCE BU FİLM, YÖNETMEN SELÇUK AYDEMİR TARAFINDAN; ÜNLÜ MARKALI ARABA ÜRETİCİ FİRMALAR TARAFINDAN HATALI ÜRETİLİP FARKINA VARILAN MODELLERİNİN PİYASADAN GERİ TOPLATMASI GİBİ, BU FİLMİ ACİLEN GERİ ÇEKİLİP VİZYONDAN KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM Kİ, PARAMIZI VE ZAMANIMIZI ÇALMASIN.
MERAK ETTİĞİM BİR KONU ŞU Kİ ÇOK AZ DA OLSA (İSTİSNA KONUMUNDA) OLUMLU YAZANLARIN FİLMİN NESİNİ BEĞENDİKLERİNİ AÇIKLAYICI YAZARLARSA GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖREBİLMEMİZ AÇISINDAN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM.
TEŞEKKÜRLER.
Msc
Msc

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en rezil film olduğuna emin olabilirsiniz. Sinirden filmin yarısını izlemeye bile takatiniz kalmıyo.Hem aklınıza,hem paranıza,hem de zamanınıza ziyan. Resmen seyirciye hakaret. Kesinlikle gitmeyin kardeşim.
Seyfettin Darıcı
Seyfettin Darıcı

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok berbat bir film olmuş. Aklını başına devşir selçuk aydemir. Birde utanmadan en iyi filmimiz olabilir diye röportaj veriyorsunuz