Baba Parası
1,9

Enes Işık
Enes Işık

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
filme Kadrodan dolayı gittik ama pişmanlıktı , küfür 郎 seviyesizlik , cinselllikten başka bir şey yok. Biz filmin yarında çıktık paramıza yazık oldu sizinkine yazık olmasın
Fahri
Fahri

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Konusu da yapımı da çok kötü, ahlaksızlıklarla dolu bir film. Küfürlü ifadelerle güya espri yapılmaya çalışılmış. Sinema sektörümüze kesinlikle yakışmayan bir film. Film arasında salondan ayrıldım, kıymetli izleyicilere rahatsızlık vermeyecek olsaydım çok daha erken ayrılırdım. Kesinlikle izlemeyin.
Yusuf Şimşek
Yusuf Şimşek

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Yazık oldu bu kadar kalitesiz film yaptınız utanın yayınlamayın bari ayıptır bu film yüzünden bi daha film yapamayacak hale gelecekseniz söyleyim yani o kadar kötü sinemada izlediğim en kötü film
Şahin Akın
Şahin Akın

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film kesinlikle kimse gitmesin puanlardan belli BERBAT FİLM çoğu insan daha önceki filmleri sayende gitmiştir eş dost herkes birine söylediği zaman kimsenin gideceğini düşünmüyorum.Bir insanın terbiyesi izin vermez böyle küfürlü sözler duymaya
Izzet Filiz
Izzet Filiz

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Daha kötüsü olabilirmiydi diye düşündürüyor insanı, düşündüm sanırım olamaz.. Berbat ötesi bir yapım olmuş.. Bunun adı film bile olamaz
Mustafa Pamuk
Mustafa Pamuk

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu filmi bu ekibin yaptığına inanamıyorum . Youtuber filminden farksız . Hayır işler güçler kardeş payı gibi işleri yapanlarla aynı isim değil mi bunlar ? . İsim benzerliği olmalı başka açıklaması olamaz.
Ekrem İldemir
Ekrem İldemir

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Dün (03/01/2020) baba parası na gittim keşke gitmez olaydım. Gerçekten seyre değecek bir filim göremedim ve film bitmeden inanın sinemayı terkettim. Sinema da gişe yapmanın yolunu küfürden geçtiğini ve sanatsal bir katkıya gerek kalmadığını sanan bu artisler sadece kendi geleceklerini düşünmedikleri gibi es kaza sinemaya giden yeni nesillerin de geleneğimizde olmayan küfürlerle dejenere olmasına yardımcı oluyorlar. Çok yazık düğün dernek filimlerini izlemiştim. o filimde de benzer sahneler vardı ancak onlar ne kulakları nede gözlerimizi cırmaladı. insan gittikçe yaptıkalrının üzerine koyar bunlar olmayan sermayeyi yemişler
Melike Nur İldemir.
Melike Nur İldemir.

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Düğün dernekten sonra böyle bir film tam bir hayal kırıklığı. Dayanamadım zor attım kendimi, bitiremedim bile. Saçma sapan küfürlü konuşmalar. Anlamıyorum bu zihniyeti küfrü çok edince komik olmuyorsunuz anlayın artık. Sadece terbiyesiz konuşmuş oluyorsunuz ve ayrıca kadınlar sizin vücudu üzerinden küfredebileceğiniz bir insan türü değil. Lütfen standart seviyenize dönün. Yoksa daha çok başarısızlık yaşarsınız.
TUĞÇE ÜNAL
TUĞÇE ÜNAL

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Malesef vakit kaybı. Hiç gülmedim fazla küfür r var. Boşuna gitmeyin zaman kaybı. 1 puan bile çok...
Maha Shakrouf
Maha Shakrouf

Berbattı.
Su ana kadar edindiğim tüm değerlerle alay edilmesi için para verdim resmen. Komedi unsuru sayılabilecek espriler duzeysizdi. Komik olsun diye insanlarla bolca alay ediliyor saçma sapan hareketler yapılıyor.

Sakın ama sakın size beleş bilet verseler bile gitmeyin.
Alen Semerciyan
Alen Semerciyan

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle rezalet . Uzun uzun yazdim silindi hic ugrasamam birdaha.Zikyon tane filme gitmisimdir bu kadr kotusune nadir rastladim , ahmet kuraldir herturlu iyi olur diye dusunen varsa cok yanilir aman diyim su filme para kazandirmayin.
Dr.ggulsuner
Dr.ggulsuner

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarısız saçma sapan bir film olmus oyuncuların böyle bir film çıkardıkları için utanmaları lazim ben onlar adına utandım.Sinema salonunda zor durdum. Rezalet...
AYŞENUR AHLILAR
AYŞENUR AHLILAR

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir filmdi. Fragmanını izlemeden gittim. Fragmana yorum yapanlara aldırış etmedim çünkü Ahmet Kural ve Murat Cemcirin filmi sonuçta, ne kadar kötü olabilir ki diyerek gittim. Ama rezaletti. Tebessüm dahi ettirmedi. Sadece bel altı ve küfür ile güldürmeye çalışmış ama onu bile başaramamış bir filmdi kendisi. Salonda ki herkes gülmek yerine öflediler ve büyük bir kısmı yarıda çıktı. Boşuna paranıza yazık etmeyin.
Ayşe Elhan Aloğlu
Ayşe Elhan Aloğlu

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken resmen uyudum espri yapacağım diye küfürler havada uçuşuyordu düğün dernek gibi çalışmalardan sonra hiç bu film olmamış
Kaan DEMİRDAL
Kaan DEMİRDAL

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar sağlam bir kadrodan bu kadar kötü bir iş çıkamaz. Ahmet - Murat ikilisinin oynadığı dizi olsun film olsun hepsine hastayım ama bu film olmamış.