Baba Parası
1,9

Volkan K
Volkan K

11 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Beklentinin altinda bir film olmus ,murat cimcir di sanirim birlikte olsalardi daha komik olabilir , sinema salonunda uykumuz gelmezdi ama emekleri var sonucta , kisacasi beklentinin alti...
Hızır Al
Hızır Al

20 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi ailemle sinemaya izlemeye gitmiştik komik olacağını düşünerek ama gitmesek de olurmuş bence hiç komik değil saçma espiriler düzgün bir sahne bile yok bu filme vereceğimiz parayı kendimize yemek alsaydık daha iyi olurdu en azından para  düzgün bir yere gitmiş olurdu baba parası filmine puanım 3 o da bu filme emeği geçen kişilere veriyorum yoksa bu filme verecek puanım yok.
Eymen17
Eymen17

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bir kaç iyi espri dışında tamamen zaman kaybı olaylar kopuk vasatın önüne geçemiyor senaryo zayıf Ahmet Kural ın karakteri o kadar iticiki sinir oluyorsunuz zaman kaybı en kötü Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmi hiç sevmediğimiz şikayet ettiğimiz Recep İvedik bile daha iyi bir film olaylar hızlı akıyor ama eğleneceğiniz kısımlar yok çöp
Mustafa Yilmaz
Mustafa Yilmaz

3 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlediğim düğün dernekten bu günlere helal olsun. Film rezaletin bir tık üstü arkadaşlar bu arada çok ıyimser bir yorumdu
Cihan Ertürk
Cihan Ertürk

15 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Size tek bir cümle ile filmi özetliyorum .

Yakışıklı ve çapkın rolünü Murat Cemşir abimiz oynamış. Gerisini siz düşünün :D
Z Zaimoglu
Z Zaimoglu

15 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Zaman kaybı iğrenç Ahmet Kural fillmi zaman kaybetmeyin. Cemşir olmadan bir film yapamıyor bomboş...
Filiz Kilinç
Filiz Kilinç

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
YEMİN EDİYORUM KİMSE GİTMESİN,PORNO FİLMİ ÇEKİLMİŞ RESMEN,KİM KİMİ SİKİYOR BELLİ DEGİL .KERANE FİLMİ OLMUŞ.. PARAMİ BEN GERİ İSTİYORUMMM. UTANMAZ AHLAHSİZLAR SİZİİİ, NE COLUK ÇOCUK NE BİZLER İZLEYEBİLDİK.CİPLAK YATAKDA HERKES ERKEK KADİN DEMEDEN HERKES FİLMİ TERKETTİ.
Hil A
Hil A

10 Şubat 2020 tarihinde eklendi
oyunculara bakıp yoruma okumadan gidenlerdenim son yıllarda hayatımda bu kadar gittiğime pişman olduğum bir film olmadı,öyle sıradan bir insanım eleştirmem gülmek için çok sebep aramam ama bu filmde gülmeyi geçtim ikinci kısma kalmasam mı diye zar zor dayandım.yazık çöp olmuş
Gökçe Ertan
Gökçe Ertan

9 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıp da gittik ama abartılmıştır belki diye düşündük. Sonuna kadar haklı yorumlar yani bu kadarını beklemiyorduk gerçekten çok kötüydü tamamen zaman ve para kaybı.
EDNV-Burak Gamer
EDNV-Burak Gamer

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Ah ah... ahmet kural ve murat cemcir muhteşem bir ikli ama bu filimde hiç beğenmedim neyse bu film hoşuma gitmedi sadece biraz tebesüm ama 1 saat 56 dk ya 24 24 bilet almakta koymadı deği l yani ?
Mustafa Demir Alkan
Mustafa Demir Alkan

6 Şubat 2020 tarihinde eklendi
uzun zamandır böyle gülmeden komedi filmi izlemiştiim. düğün dernek kardeş payına bayılan biri olarak fragmandaki sahneler ve ekstra bir iki sahne dışında başka sahnesine gülmediğim küfürden başka hiçbirşey olmayan saçma bir filmdi. çok daha iyilerini yapan bir ekipten daha iyi bir film bekliyorum.. lütfen
Taner Gebze
Taner Gebze

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile vasat çok kötü paranızı boşa vermeyin bir kere dahil gülmedik kalkmak istedik hiç bir konusu veya gülünücek eğlenicek hiç bişeyi yok keşke eltiilerin savaşına gitseydik
İrfan Ataman
İrfan Ataman

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
REZALET. Laz Kit bile bundan iyidir eminim. Ailecek gittik. Verilen parayamı yanayım geçen zamanamı yanayım. Strese girdim bi an önce bitsin diye.
Hilal Yıldırım
Hilal Yıldırım

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Yıllardır gittiğim en kötü filmdi sanırım,çok kötü konu özellikle anne karakteri zorlama bir komedi olmuş.Murat Cemcirin oyunculuğu dışında hayal kırıklığıydı.Şu filme gidip güldüm diyenlere hayret ettim ,ilk defa film bitmeden çıkmak istedim.Keşke yorumları okuyup gitseydim bu kadrodan böyle bir film hiç beklemezdim
Saime Erdm
Saime Erdm

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tesadüf izleyelim dediğimiz bir filmdi çok iyi bir şey bekleniyorduk zaten ama bu berbat filmi yapmak ve bunda rol almak inanılır gibi değil argo konuşma değerlerimize yapılan hakaretlere ne demeli kocaman bir yazık filmin başrolü mezar bekçisi o geldikten sonra gülebildik uzun lafın kısası berbat bir film zamanınıza ve paranıza yazık gitmeyin