Baba Parası
1,9

Derya Y.
Derya Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Beklentilerin çok altında bir film olmuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanınızı boşuna harcamayın 5 kişi gittik pişman olduk para iadesi istiyorum o derece 
Neslihan kıraç
Neslihan kıraç

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Aşırı derecede gereksiz küfürlerle bezenmiş, hic komik olmayan bir film olmuş. Hayal kırıklığına uğradık zira düğün dernek gayet komikti. Bu filmi hiç beğenmedik.
Samet Aslankol
Samet Aslankol

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
KESİNLİKLE GİTMEYİN KOMEDİYLE KARIŞIK PARA İÇİN ALLAHA ŞİRK KOŞMAYA KADAR YOLU VAR DİYOR FİLMİN Bİ SAHNESİNDE DAHA BUNUN GİBİ İSLAM KARŞITI SÖZLER İÇERİYOR VE DAHA ÜZÜCÜSÜ BAZILARIDA GÜLÜYOR BU SÖZLERE
Cemal G
Cemal G

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gidilmemesi gereken bir film. Ahmet kural ve Murat Cemcir e yakışmadı. Para kazanılmak için çekilen bir film.
gurbuz guven
gurbuz guven

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sakın çocuklarınızı bu filme götürmeyin ,gitmelerinide mani olun. (10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir denilse de)
Bu kadar ahlaksızlığın,bu kadar seviyesizliğin sere serpe konu edildiği bir film olamaz.
Para için Aile bağlarının hiçe sayıldığı, Anne'nin çocuklarını, çocuklarının da kardeş ve yakınlarını hiçe saydığı ahlaksızlıklarla ve küfürlerle dolu bir film. Yersiz edilen küfürler, kadınlar dahi inanılmaz küfür ediyor ve sonunda da daha rezil mesajlarla biten talihsiz ve fiyasko bir film.
Ilker Y.
Ilker Y.

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Boşuna vakit harcamayın derim, buzamana kadarki oynadıkları en kötü film bugün büyük bir heyacanla gidip kocaman bir hüsranla geri döndüm
Ayşegül ENER
Ayşegül ENER

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Beklentim büyük olmasada hiç beğenmedik. Boşuboşuna iki saat vakit kaybı. Küfür ederek komik olduklarını sanıyorlar.BOŞUNA PARA VE VAKİT HARCAMAYIN
Eymen17
Eymen17

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bir kaç iyi espri dışında tamamen zaman kaybı olaylar kopuk vasatın önüne geçemiyor senaryo zayıf Ahmet Kural ın karakteri o kadar iticiki sinir oluyorsunuz zaman kaybı en kötü Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmi hiç sevmediğimiz şikayet ettiğimiz Recep İvedik bile daha iyi bir film olaylar hızlı akıyor ama eğleneceğiniz kısımlar yok çöp
Ankarali0606
Ankarali0606

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ne izlediğimi anlamadığım bir filmdi. Bu ikilinin açık ara en kötü film olmuş. Bir iki tane zorlama espiri ile güldüren sahne vardı. Onun dışında Devrim Yakut'un olağanüstü performansı dışında öne çıkan bir performans yoktu. Ahmet Kural'ın Kıbrıs şivesi iyiydi ama rolü tüpçü Fikret'in birebir aynısıydı. Özgür Emre Yıldırım yetenekli bir oyuncu ama bu filmde ki rolü de hiç komik değildi. Cenaze'de olan çelenkler iyiydi bir Yeşilçam'a göndermeler vardı maalesef bayağı kötüydü bir iki tebessüm dışında mimik oynamadı.Son olarak o mezarlık güvenlik görevlisi dürüstlük kurallar önemlidir diye mesaj veriyor ama sürekli sürekli mevzuat mevzuat demesi de insanı sıkıyor yani komik bir yönü yok olmasa da olurmuş öyle bir hava var.
AbdulHakim Konukman
AbdulHakim Konukman

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İnsanlara zerrece fayda vermeyecek bir yapım,sanat değeri taşımıyor.Bel altı,argo, aşağılama...Vakit kaybı kısaca
Kaan Onur Demirel
Kaan Onur Demirel

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile rezalet. Büyük bir hevesle gittiğim bir filmdi ama tam bir hayal kırıklığı.

Hikayesi sıradan, espirileri çok kötü, küfürlü sahneleri fazla. Olumlu bakabileceğimiz hiç bir yanı yok.
Hilmiye Yetimoĝlu
Hilmiye Yetimoĝlu

5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme Ahmet Kural ve Murat Cemcir var diye gittim hiç gülmedim çok saçma ve kötüydü. Emek verdikleri için saolsunlar ama film beklentimin çok altında kaldı maalesef.
Seyfettin Çetin
Seyfettin Çetin

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu film berbat verdiğim paraya acıdım gitmeyin.bu filmi izlemeyin gitmeyin paranızı boşuna harcamayın.
Gökçe Ertan
Gökçe Ertan

9 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıp da gittik ama abartılmıştır belki diye düşündük. Sonuna kadar haklı yorumlar yani bu kadarını beklemiyorduk gerçekten çok kötüydü tamamen zaman ve para kaybı.
Filiz Kilinç
Filiz Kilinç

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
YEMİN EDİYORUM KİMSE GİTMESİN,PORNO FİLMİ ÇEKİLMİŞ RESMEN,KİM KİMİ SİKİYOR BELLİ DEGİL .KERANE FİLMİ OLMUŞ.. PARAMİ BEN GERİ İSTİYORUMMM. UTANMAZ AHLAHSİZLAR SİZİİİ, NE COLUK ÇOCUK NE BİZLER İZLEYEBİLDİK.CİPLAK YATAKDA HERKES ERKEK KADİN DEMEDEN HERKES FİLMİ TERKETTİ.