braveheart67
4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu ekibin en kötü filmi bu olmuş. Büyük hayal kırıklığı. Fragmanda ki kötü gurbetçi aksanı çok rahatsız etmişti. Ekibe güvendiğim için yinede gittim. Ama pişmanım.
Ömrümde izlediğim en berbat filmdi insanlar filmin ortasında çıkıp gittiler beklentinin çok altında sadece önermesi iyi sayılır daha güzel çalışmalara imza atmış bu isimlerden beklenilen bu değildi 2.sini çekmeyin
Başarısız bir film. Ekibe yakışmayan bir film olmuş. Çok yazık. Herkese geçmeyen esprileri çok mu aramışlar merak ediyorum. Çekimlerde çok eğlenmiş olmaları filmi kurtarmaz.
Inanın arkadaşlar gerçekten felaketti ya inanılmaz bi şekilde beklentilerin altında kalan ve hayatımda izlediğim en uyduruk filmdi. Ciddî anlamda hem paranıza hemde zamaniniza yazik. Neyse ben ettim siz etmeyin kendinize böyle bi kötülüğü :D
Fragman ile aynı gibi. Kolaya kaçmışlar, basit espiriler. Küfürü eleştirmiyorum yerine göre olur ama bence kalite eski filmlere göre yerlerde. Bekletimin çook altında kaldı.
İzlediğim ilk kötü Ahmet Kural & Murat Cemcir filmi. Abi siz film nasıl inandınız bu senaryoya. Bayağı kötüydü. Bir iki sahne hariç yüz kaslarımda hiçbir değişiklik olmadı. Ayrıca anne rolünü oynayan Devrim Yakut ‘un rolü çok abartılıydı. Erkeksi rolü gereğinden çok fazlaydı.
Büyük bir hevesle Eşimle birlikte biletimi aldım ve baba parasını izlemeye gittim oyunculardan ziyade filmin seneryosu insanı bıktıracak türden hiç olmadı yakışmadı . Biz ahmet kuraldan itici tiplemeler yapmasını beklemiyoruz.. pazar günümüz ziyan oldu..![r] Umarım kural ve cemşir bir sonraki filimde güzel bir senaryo ile kendilerini affettirir..
Tek kelimeyle hayal kırıklığı... Herkes bir film sonrası daha iyiye gidiyor iken, maalesef bu ikili geriye doğru gidiyor. İlkkez bir filme verdiğim paraya üzüldüm. 3 kişi gittik 78 TL ödedik. Gerçekten ben o paraya 35'lik rakı alır içerdim.... 490 bin kişi ilk gidenlerdir. Emin olun 1.500.000 seyirciyi görmez bu film