Baba Parası
1,9

Eyup Bılgın
Eyup Bılgın

26 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmde çok güzel espiriler vardı gülmekten yüzümüz uyuştu. Evet küfür, argo ve cinsel davranışlar vardı. Bu günümüzde çokta artık sıradanlaşan birşey olduğu için bana absürt gelmedi. Filmdeki tüm oyuncular çok iyi oynamışlar sadece mezarlıktaki bekçi itici geldi. Senaryo akıcı ilerledi tempo neredeyse hiç yavaşlamadı.
Umit E.
Umit E.

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu Filmi izlemedim bilmiyorum, lakin 1 yıldız verenlerin hepsi "benim gibi" sadece bu filme yorum yapmak için üye olmuş.. Bunu da anlamakta zorlanıyorum!
StorYıkama Derya Perde
StorYıkama Derya Perde

21 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Genel olarak güzel bir filmdi. Filme gitmeden önce yorumları okudum çok kötüydü lakin ben yorumlara göre filme gitmeyen başkalarının kafasıyla yaşayan bir birey olmadığım için gidip görmek istedim. Şahsen benim bulunduğum salonda herkes katılarak gülüyordu. Ben şahsen çok keyif aldım. Sanatçıların diğer filmlerine göre kıyaslama yapacak olursak beklenen performans eksik lain emek ve çabalara değer. Aldığı parayı hak ediyor.
Seda
Seda

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar boş bir içerik asla beklemezdim. İğrenç demek çok yeri bence insanları aptal yerine koymuslar resmen nasıl olsa ızlerler diye. Gitmeyin paranıza yazık bir liraya bile değmeyecek bir filmdi. spoiler:
Ümit Demir
Ümit Demir

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
berbat bir film ilk molada ciktim belden alti espirilerle ve dinle alakali espiri yapmaya calismislar ama rezil olmuslar..bu ikili dibe vurmus bi filmden sonrada birdahada cikamazlar..kesinlikle gitmeyiniz cokk pisman oldum
abdulkadir soysal
abdulkadir soysal

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli bir komedi filmi olmuş. Yanımdaki arkadaş kadar gülemesem de komikti. Filmde uyuyakaldım benzeri yorumlar ilginç. Bu filmde bir insan uyuyorsa kendini sorgulasın.