Baba Parası
1,9

Mert H
Mert H

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte izledik filmi. Fragmanından çok bir şey beklemiyordum nitekim film de olağanüstü bir seyir zevki vaat etmiyor. Türk filmlerinden ayrılarak daha hızlı akan temposu olsa da filmde güleceğiniz çok yer yok gibi. Bir önceki cümlede de söylediğim gibi; Türk filmleri içerisinde değerlendirerek puanımı "ortalama"dan yana kullanıyorum.
Ankarali0606
Ankarali0606

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ne izlediğimi anlamadığım bir filmdi. Bu ikilinin açık ara en kötü film olmuş. Bir iki tane zorlama espiri ile güldüren sahne vardı. Onun dışında Devrim Yakut'un olağanüstü performansı dışında öne çıkan bir performans yoktu. Ahmet Kural'ın Kıbrıs şivesi iyiydi ama rolü tüpçü Fikret'in birebir aynısıydı. Özgür Emre Yıldırım yetenekli bir oyuncu ama bu filmde ki rolü de hiç komik değildi. Cenaze'de olan çelenkler iyiydi bir Yeşilçam'a göndermeler vardı maalesef bayağı kötüydü bir iki tebessüm dışında mimik oynamadı.Son olarak o mezarlık güvenlik görevlisi dürüstlük kurallar önemlidir diye mesaj veriyor ama sürekli sürekli mevzuat mevzuat demesi de insanı sıkıyor yani komik bir yönü yok olmasa da olurmuş öyle bir hava var.
Şükrü A.
Şükrü A.

22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Keşke - puan da verilebilseydi son derece dini,sosyal, kültürel her bakımdan iğrenç espri bile denemeyecek kadar rezalet bir film,oyuncular kendilerini ancak bu kadar rezil edebilmişler daha rezil olunamaz çünkü kendi hatam yorumları okumadan gittim ve yorum yapanlar son derece haklı diğer filmlerinde yeni bir ÖZTÜRK SERENGİL tarzı diye düşünmüştüm ama Ö sü bile olamazlar ancak ÖĞĞĞĞ sü olabilirler diyorum,gitmeyen varsa yorumları mutlaka okuyun ve hem paranıza hem zamanımıza yazık boşuna seyirci sayısını artırmayın ki bir daha en kötü film OSKARı alacak film yapamasınlar ....
Eymen17
Eymen17

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bir kaç iyi espri dışında tamamen zaman kaybı olaylar kopuk vasatın önüne geçemiyor senaryo zayıf Ahmet Kural ın karakteri o kadar iticiki sinir oluyorsunuz zaman kaybı en kötü Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmi hiç sevmediğimiz şikayet ettiğimiz Recep İvedik bile daha iyi bir film olaylar hızlı akıyor ama eğleneceğiniz kısımlar yok çöp
Derya Y.
Derya Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Beklentilerin çok altında bir film olmuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanınızı boşuna harcamayın 5 kişi gittik pişman olduk para iadesi istiyorum o derece 
Uğur Güzel
Uğur Güzel

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sinema severlere hayat niteliğinde bi öneri hayatınızın geri kalanını Türk sinemasına küfür ederek geçirmek istemiyorsanız bu saçma yapım aklınızdan bile geçmesin, bu kadar rezalet bukadar sıkıcı bir film henüz gelmemiştir, tamamını izleyebilene araba hediye etseler yine dayanılmaz, sakin ama sakın denemeyin,hayır bu ahmaklar daha önceki yaptıkları filmin parasını orda burda ezip parasiz kalınca çaresizce bu saçmalığı çekmişler galiba çünkü başka türlü bunu piyasaya sürmenin bi anlamı yok,filmde oynayan karakterlerin anne ve babaları bile bu saçmalığın tamamını izlememistir
Yavuz Günay
Yavuz Günay

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Fragmanı dışında ekstra birşey yok, Kıbrıs tiplemesini beğenmedim,bu filmle seyirci önüne çıkması bize haksızlık,filmi bağlayamadilar bile.
Muharrem Baturu
Muharrem Baturu

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film umdugum gibi cikmadi. Espriler küfür uzerinden yuruyor. Bir önceki filmleri ailecek saskinizla beklentileri yukseltmis de olabilirler ama film bitsinde cikayim moduyla izledim
Samet doğan
Samet doğan

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi.cok güldüm herkese tavsiye ederim. Komedi bu adamların işi. Canı gönülden tebrik ederim
Rena E.
Rena E.

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ahmet Kural ve Murat Cemcir olunca istisnasiz ilk vizyon gununde gittim sinemaya...ama son derece hayal kirikligi..komedi desen degil..dram desen degil...zaman kaybi...dugun dernek performansi bekledim ama alelacele yapilmis bir film. Bana gore emek sadece Murat Cemcir in baba rolunude ustlenip ordaki makyajina zaman harcanmis...acikcasi film internete dusse dahi bir daha izlemem...
Yasemin Doğruluk
Yasemin Doğruluk

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
güzel espiriler vardı ama kesinlikle beklentilerimi karşılamadı tamamen belaltı ve küfür üzerinden olay döndürmeye çalışmışlar tabi bizim milletimiz bu tarz şeyleri sevdiği için ona göre davranmışlar
gurbuz guven
gurbuz guven

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sakın çocuklarınızı bu filme götürmeyin ,gitmelerinide mani olun. (10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir denilse de)
Bu kadar ahlaksızlığın,bu kadar seviyesizliğin sere serpe konu edildiği bir film olamaz.
Para için Aile bağlarının hiçe sayıldığı, Anne'nin çocuklarını, çocuklarının da kardeş ve yakınlarını hiçe saydığı ahlaksızlıklarla ve küfürlerle dolu bir film. Yersiz edilen küfürler, kadınlar dahi inanılmaz küfür ediyor ve sonunda da daha rezil mesajlarla biten talihsiz ve fiyasko bir film.
Ayşe Elhan Aloğlu
Ayşe Elhan Aloğlu

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken resmen uyudum espri yapacağım diye küfürler havada uçuşuyordu düğün dernek gibi çalışmalardan sonra hiç bu film olmamış
AYŞENUR AHLILAR
AYŞENUR AHLILAR

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir filmdi. Fragmanını izlemeden gittim. Fragmana yorum yapanlara aldırış etmedim çünkü Ahmet Kural ve Murat Cemcirin filmi sonuçta, ne kadar kötü olabilir ki diyerek gittim. Ama rezaletti. Tebessüm dahi ettirmedi. Sadece bel altı ve küfür ile güldürmeye çalışmış ama onu bile başaramamış bir filmdi kendisi. Salonda ki herkes gülmek yerine öflediler ve büyük bir kısmı yarıda çıktı. Boşuna paranıza yazık etmeyin.
Alen Semerciyan
Alen Semerciyan

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle rezalet . Uzun uzun yazdim silindi hic ugrasamam birdaha.Zikyon tane filme gitmisimdir bu kadr kotusune nadir rastladim , ahmet kuraldir herturlu iyi olur diye dusunen varsa cok yanilir aman diyim su filme para kazandirmayin.