Mert H
1.646 değerlendirmeler
27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte izledik filmi. Fragmanından çok bir şey beklemiyordum nitekim film de olağanüstü bir seyir zevki vaat etmiyor. Türk filmlerinden ayrılarak daha hızlı akan temposu olsa da filmde güleceğiniz çok yer yok gibi. Bir önceki cümlede de söylediğim gibi; Türk filmleri içerisinde değerlendirerek puanımı "ortalama"dan yana kullanıyorum.
Bu filmi ailemle sinemaya izlemeye gitmiştik komik olacağını düşünerek ama gitmesek de olurmuş bence hiç komik değil saçma espiriler düzgün bir sahne bile yok bu filme vereceğimiz parayı kendimize yemek alsaydık daha iyi olurdu en azından para düzgün bir yere gitmiş olurdu baba parası filmine puanım 3 o da bu filme emeği geçen kişilere veriyorum yoksa bu filme verecek puanım yok.
Ne izlediğimi anlamadığım bir filmdi. Bu ikilinin açık ara en kötü film olmuş. Bir iki tane zorlama espiri ile güldüren sahne vardı. Onun dışında Devrim Yakut'un olağanüstü performansı dışında öne çıkan bir performans yoktu. Ahmet Kural'ın Kıbrıs şivesi iyiydi ama rolü tüpçü Fikret'in birebir aynısıydı. Özgür Emre Yıldırım yetenekli bir oyuncu ama bu filmde ki rolü de hiç komik değildi. Cenaze'de olan çelenkler iyiydi bir Yeşilçam'a göndermeler vardı maalesef bayağı kötüydü bir iki tebessüm dışında mimik oynamadı.Son olarak o mezarlık güvenlik görevlisi dürüstlük kurallar önemlidir diye mesaj veriyor ama sürekli sürekli mevzuat mevzuat demesi de insanı sıkıyor yani komik bir yönü yok olmasa da olurmuş öyle bir hava var.
Bu ekibin en kötü filmi bu olmuş. Büyük hayal kırıklığı. Fragmanda ki kötü gurbetçi aksanı çok rahatsız etmişti. Ekibe güvendiğim için yinede gittim. Ama pişmanım.
Bir kaç iyi espri dışında tamamen zaman kaybı olaylar kopuk vasatın önüne geçemiyor senaryo zayıf Ahmet Kural ın karakteri o kadar iticiki sinir oluyorsunuz zaman kaybı en kötü Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmi hiç sevmediğimiz şikayet ettiğimiz Recep İvedik bile daha iyi bir film olaylar hızlı akıyor ama eğleneceğiniz kısımlar yok çöp
Keşke - puan da verilebilseydi son derece dini,sosyal, kültürel her bakımdan iğrenç espri bile denemeyecek kadar rezalet bir film,oyuncular kendilerini ancak bu kadar rezil edebilmişler daha rezil olunamaz çünkü kendi hatam yorumları okumadan gittim ve yorum yapanlar son derece haklı diğer filmlerinde yeni bir ÖZTÜRK SERENGİL tarzı diye düşünmüştüm ama Ö sü bile olamazlar ancak ÖĞĞĞĞ sü olabilirler diyorum,gitmeyen varsa yorumları mutlaka okuyun ve hem paranıza hem zamanımıza yazık boşuna seyirci sayısını artırmayın ki bir daha en kötü film OSKARı alacak film yapamasınlar ....
Başarısız bir film. Ekibe yakışmayan bir film olmuş. Çok yazık. Herkese geçmeyen esprileri çok mu aramışlar merak ediyorum. Çekimlerde çok eğlenmiş olmaları filmi kurtarmaz.
Fragman ile aynı gibi. Kolaya kaçmışlar, basit espiriler. Küfürü eleştirmiyorum yerine göre olur ama bence kalite eski filmlere göre yerlerde. Bekletimin çook altında kaldı.
Aslında böyle bir kadrodan çok güzel bir komedi bekliyorsunuz. Fakat beklentiyi karşılayan bir performans ve senaryo göremedim ben açıkçası. Senaryoda çok basite kaçılmış. Özellikle de Ahmet Kural'a verilen karakter daha da senaryoyu diplere çekmiş. Boyle yetenekli bir oyuncu için çok daha güzel rol ve espriler verilebilirdi. Gitmeye değer mi dendiğinde diğer filmler yerine tabiki tercih edilmeli. Fakat beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.
Filmde çok güzel espiriler vardı gülmekten yüzümüz uyuştu. Evet küfür, argo ve cinsel davranışlar vardı. Bu günümüzde çokta artık sıradanlaşan birşey olduğu için bana absürt gelmedi. Filmdeki tüm oyuncular çok iyi oynamışlar sadece mezarlıktaki bekçi itici geldi. Senaryo akıcı ilerledi tempo neredeyse hiç yavaşlamadı.
2020 YILINDA GİTTİĞİM İLK FİLM. 02 OCAK 2020. KARABÜK KARES 16,30 MATİNASI. RECEP İVEDİK İN İLK FİLMİNİN İKİNCİ YARISINDA ARKADAŞLA BİRLİKTE FİLMİ TERK ETTİK. VE DAHA SONRAKİ İVEDİK LERE TABİKİ GİTMEDİM. BABA PARASI FİLMİNDE İSE FİLMİN 15.DAKİKASINDA UYUDUM. İKİNCİ YARISINDA ABİM VE ARKADAŞI İLE BİRLİKTE FİLMİ TERK ETTİK. BENCE BU FİLM, YÖNETMEN SELÇUK AYDEMİR TARAFINDAN; ÜNLÜ MARKALI ARABA ÜRETİCİ FİRMALAR TARAFINDAN HATALI ÜRETİLİP FARKINA VARILAN MODELLERİNİN PİYASADAN GERİ TOPLATMASI GİBİ, BU FİLMİ ACİLEN GERİ ÇEKİLİP VİZYONDAN KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM Kİ, PARAMIZI VE ZAMANIMIZI ÇALMASIN. MERAK ETTİĞİM BİR KONU ŞU Kİ ÇOK AZ DA OLSA (İSTİSNA KONUMUNDA) OLUMLU YAZANLARIN FİLMİN NESİNİ BEĞENDİKLERİNİ AÇIKLAYICI YAZARLARSA GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖREBİLMEMİZ AÇISINDAN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNMEKTEYİM. TEŞEKKÜRLER.
Ailecek Şaşkınız filminde güzel bir başarı kazanmışlardı. Bu başarı nasıl bu kadar kolay harcanır ? İnsanın inanası gelmiyor. Filmde sürekli bir küfür temposu var. Gereksiz ve iğrenç. Çok seviyesiz cinsellik kullanılmış. Toplasanız 1 veya 2 espriden fazlası yok. Onalara da zorla gülüyorsunuz. Bomboş bir film. Size verdiği hiçbir şey yok. Tamamen zaman kaybı. Çok manasız ve seviyesiz . Nasıl böyle bir film yaptılar anlamak mümkün değil. Gerçekten SAKIN GİTMEYİN.
Filmi izlemedim de eleştiri yapanlara dikkat ettim 0.5 puan verenlerin hepsi hesabı yeni açmışlar tek filme yorum yapıp çıkmışlar yani filme bi kasıt mı var diye düşündürtüyor
Fragmanına aldanarak girdim. Çok kötüydü. Salonun çoğu çocuktu. Yaş sınırı olmalıydı kesinlikle. Bu ekipten beklemediğim performansdı Malesef ... Farkettiğim genel bir bakış ile ifade edersem "ekip tam anlamıyla kendini verememiş gördüm. O komik oyuncular sanki zorla oynamışlar". Tavsiye edemiyorum o yüzden