Kulyas: Lanetin Bedeli
2,9

Halide E
Halide E

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Iğrenç ötesi bi filimdi kimsenin gitmesini tavsiye etmiyorum boşa harcanmış zaman ve para kaybı berbat
Kevser E
Kevser E

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
İzlediğimiz en iğrenç korku filimiydi kimseye tavsiye etmem paranıza yazik çok çok çok iğrenç ....
Onurartemis
Onurartemis

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ya yarın 3. Kez gidicem o derece yani korku sevmeyen birine korkuyu sevdirdiniz ❤️❤️❤️Hani siz şimdi eleştiri yapıyorsunuz ya size şunu diyeyim İYİ OLAN ÇOK KONUŞULUR okeyyyysssss 2 .Filmi sabırsızlıkla bekliyorum Kulyas Ekibi 
Ms21600
Ms21600

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
bence çok süper bir filmdi..! beğenmeyen arkadaşlar nesini beğenmedi çok merak ediyorum. sırf yorum yazmak için yorum yapmak saçmalık!!!
Bedirhan D
Bedirhan D

26 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Acaba çok iyi diyen arkadaşlar hayatında hiç korku filmi izlememiş mi biz korkudan çok komedi izledik salonda zaten toplam 4 kişiydik diğer ikisi ilk yarı bitince gitti ikinci yarıya bile kalmadı ödediğim 30 liraya mı yanayım burda yorum yapan yanıcıların çok iyi deyip milleti kandırmasına mı
Önder Y
Önder Y

12 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Hoca Kesinlikle çok iyi oynuyor beğendim musallat tan sonra ilk defa bir korku filminden gülerek ayrılmadım sakın yalnız izlemeyin.
Isa Y
Isa Y

13 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
arkadaşlae 3-5 issiz bir araya gelmiş demislerki ne yapalim, demişler durun bikac kulhu iki üç kuran ayeti ve kuru ses efektiyle bi film yapıp milleti kazıkliyalim kesinlikle tavsiye etmiyorum berbat bi filmdi, bı sure sonra dayanamayıp yarıda bırakıp cekip gittik
Ecem A
Ecem A

13 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Arkdaşlar film çok güzel ben çok beğendim kesinlikle izlenilmesi gerekiyor fakat yalnız izlememenizi tavsiye ederim
Gürkan A
Gürkan A

13 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bir filmi ne kadar iğrenç olabilir bunun ispatısınız yemin ederim o kadar kötü efekt o kadar kötü oyunculuklar ki anlatamam. Lütfen oyuncu falan sanmayınız kendinizi. Emeğinıze sağlık diyemiyorum keşke hiç uğraşmasaymışsınız. Filmin basında anlamıştım oyuncularin vasatligini ama sabredeyim dedim ilk yarısını bitirdik ve arkamıza bakmadan kaçtık. Gerçekten verdiğim bilet parasına üzüldüm. Sinirden kahkaha attim tek artısı o oldu. Siz oturup izlemiyor musunuz yaptığınız filmi? Nasıl bunu seyirciye sunabiliyorsunuz? Anlam veremiyorum. Flash tv severler izleyebilirler başka bişey demiyorum.
Yusuf B
Yusuf B

15 Eylül 2019 tarihinde eklendi
İzleye bilsem yorum atacam hiç bir stade açılmıyor hep fragman yardımcı olurmusunuz siz hangi sitelerde izlediniz link atabilirmisiniz
tayfun kurtdasi
tayfun kurtdasi

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Nasıl bakabilirim bu flime fragmanından da belli çok güzel bir korku flimi yapanların eline emeğine sağlık
tacsz_ krall
tacsz_ krall

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film izleyemiyoruz mallar gerizekalılar göz önünde oturma eylemi yapıyor olabilir mi ya of ya çok ı nasılsın ow nasılsın bir gün @bebe_ugur nasılsın bir şey var mı diye soran bir şey var mı diye
Ömer Sevinç
Ömer Sevinç

4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Cok güzel bebeğim bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi ve ya sana bisey sorcam bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi ve ya sana bisey sorcam ama cevapla sorna çikolata fln varmis
Serpil Şinay
Serpil Şinay

14 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Guzel bi site ama bi an once filmi izlemem lazim fakat zor aciliyo hala ugrasiyorum izleyemiyorum bi
Erdem Yildiz
Erdem Yildiz

17 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Süper olmuş film bir an önce izlemek istiyorum yaaaaa, hiç bir yerde yayınlanmamış tarafından hahahaha