Kulyas: Lanetin Bedeli
2,9

Mert H
Mert H

13 Mart 2020 tarihinde eklendi
Fiziği ile ön plana çıkarılmaya çalışan iki oyuncu ve ses efektleri ile oluşturulmaya çalışan bir korku filmi.
Akin D
Akin D

10 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en uyduruk saçma film üç beş salak arkadaşın çekmeye çalıştığı bir film salondan çıkııyorum şu an film bitmeden yarrak gibi film
Beyza D
Beyza D

11 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en berbar film. Vereceğiniz paraya harcıcağınız zamana gerçekten yazık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gitmeyin
Jeylina M
Jeylina M

14 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bunu sinema salonlarında yayınlamanın ne anlamı var büyük bir hayal kırıklığından başka hiçbirşey göremedik biz izlerken. İnsan bir içeriğine bakar insan, bir kaliteye bakar. O kadar kaliteli çekilen filmler yeri geldi sinemaya, gişelere girmeye hak kazanamadı. Ee bunun ne özelliği vardı. Boş bir şekilde hayal kırıklığı, ben berbat oyunculuğun içinde bulunduğu bir filme nasıl girdim en sevdigim insanla. Olmamış bu olmamış artık bir kere oyunculuğa bakın ve öyle bütün şehir sinemalarına ekleyin. Kısaca bu sinema benim 6 saatlik hasret giderme zamanımın en kötü baslangıcıydı. Biz pişman olduk bu filmi de kimseye tavsiye etmiyorum paranızdan olmayın 
Halide E
Halide E

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Iğrenç ötesi bi filimdi kimsenin gitmesini tavsiye etmiyorum boşa harcanmış zaman ve para kaybı berbat
Kevser E
Kevser E

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
İzlediğimiz en iğrenç korku filimiydi kimseye tavsiye etmem paranıza yazik çok çok çok iğrenç ....
Bedirhan D
Bedirhan D

26 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Acaba çok iyi diyen arkadaşlar hayatında hiç korku filmi izlememiş mi biz korkudan çok komedi izledik salonda zaten toplam 4 kişiydik diğer ikisi ilk yarı bitince gitti ikinci yarıya bile kalmadı ödediğim 30 liraya mı yanayım burda yorum yapan yanıcıların çok iyi deyip milleti kandırmasına mı
Gürkan A
Gürkan A

13 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bir filmi ne kadar iğrenç olabilir bunun ispatısınız yemin ederim o kadar kötü efekt o kadar kötü oyunculuklar ki anlatamam. Lütfen oyuncu falan sanmayınız kendinizi. Emeğinıze sağlık diyemiyorum keşke hiç uğraşmasaymışsınız. Filmin basında anlamıştım oyuncularin vasatligini ama sabredeyim dedim ilk yarısını bitirdik ve arkamıza bakmadan kaçtık. Gerçekten verdiğim bilet parasına üzüldüm. Sinirden kahkaha attim tek artısı o oldu. Siz oturup izlemiyor musunuz yaptığınız filmi? Nasıl bunu seyirciye sunabiliyorsunuz? Anlam veremiyorum. Flash tv severler izleyebilirler başka bişey demiyorum.
ömer bay
ömer bay

26 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Film yok fragman döndürüyor sadece üyelik istiyor üye olunca da fragman donuyir böyle sitelerde film izlenmez herkez dikkate alsın boşu boşuna üyelik oluşturmaya gerek yok
Mehmet Koyun
Mehmet Koyun

29 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Yerli ve yabancı olmak üzere izlemediğim korku filmi çok az sayıdadır. Hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri arasında ilk 5 e girer. Amerikada nasıl ödül almış şaşırdım doğrusu. Yeşilçam döneminde çekilen şeytan filmi bile bundan daha etkileyici. İzlemeye değmez boşuna vakit kaybı...