The Marvels
3,2

User674
User674

14 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Beklentim oldukça kötü bir film izlemekti ama açıkçası filmi beğendim. Her anlamda beklediğimden daha iyi bir filmdi diyebilirim. Görsel efektler özellikle marvelin son dönem işlerine göre baya iyiydi, karakterler arasında ki uyum çok iyiydi ve tabiki kediler çok iyiydi. Hikayenin saçma ilerleyişi ve kötü karakterin anlamsızlığı filmi biraz bozmuş ama açıkçası filmi beğendim ve çokta bir şey beklemeden izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca filmin sonunda efsane bir after credits var. Kısaca ortalama ve boş vakitte izlenebilecek güzel bir film olmuş bence puanım 5.5/10.
Tolgakocak
Tolgakocak

2 Kasım 2024 tarihinde eklendi
3 marvelsi eğlenceli fazla aksiyon yapmadan izledim savaştıkta dönüşümlü gidip gelmeleri güzel sahnelerdi şarkı söyledikleri dans ettikleri sahneler sevdiğim sahnelerdi eğlencelik film olmuş ama daha iyi olabilirmiş sanki 10/6
Atatureler
Atatureler

2 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Yine gelmiş geçmiş bir sebebi olmayan marvel filmi filmin hiç birşey anlatığı yok filmde sonlara doğru biraz ciddiye gidilmişti. Ve post credit sahnesi güzeldi. Bunlar dışında filmin hikayesi saçma sapandı filmi kötü karakterinin hiç belli bir amacı yoktu. Filme olan puanım 6.7/10