Deney
4,1

potasyum
potasyum

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu filmi bizim okul sinema salonunda vermişti,filmi fazla begenmedm,filmin sonuna doğru ise çok kahkaha attığımızı hatırlıyorum
joopoolg
joopoolg

20 Ocak 2005 tarihinde eklendi
psikoloji olayı tamam da ..kusura bakmayın değişik bir film yapmak için saçmalamışlar...
basakbilgi
basakbilgi

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle insanı allak bullak eden bir film. Klişelerin altında ezilen, sırıtan ama yine de izlenmesi gereken bir şeyler söyleme iddiasındaki Alman filmi.
Jef---Costello
Jef---Costello

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
çok orijinal bir konu mu?bana göre orinalliğin o´su yok bu filmde..gardiyanlar yarışmacılarının sabr sınırlarını zorluyor tüm olan bu..zaman kaybından başka birşey değil..5/10
dokzas
dokzas

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
psikoloji dersinde bahsetmişlerdi bu filmden yeni izleyebildim tamam düşünce güzel zaten gerçek bir deneyden alınan bir çalışma ama bunu perdeye aktarırıken bence çok fazla hata yapılmış duygudurumlar verilen tepkiler bazen çok fazla abartılmış senaryoda aşırı kopukluklar var zorlama sahneler var yani saati nasıl doldururum kaygısı bence filmde çok yaşanmış Bu da filmin birçok döneminde insanı sıkıyor.