Deney

Gerçek bir deneyden esinlendiği için izlenmeye değer bir yapım 7/10
Meet-in
Meet-in

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Konusu farklı ve etkileyici fakat oyunculukların kötü olması filmi biraz etkilemiş.6,5/10
odinhan
odinhan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Farklı senaryosu,klastrofobik ortamı ile insan psikolojini zorlayan iyi bir gerilim filmi.10/7
Spike
Spike

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve kamera çekimleri normalden başarısız gibi
xhero1905
xhero1905

18 Ekim 2002 tarihinde eklendi
iyi film ama bir iki yer abartılı olmuş.Deney in yapıldığı binada güvenlik görevlilerinin olmaması tuhaf kaçmış.Terkedilmiş yer gibi,in cin top oynuyor.Biraz daha mantıklı olsa daha da güzel olacaktı.Ama konusu vs. değişik.Görülmesi gereken bir film.
teenyoung
teenyoung

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Güzel Filmdi Ama Ne Yalan Söyliyeyim Başlarda Sıkıldım Filmin Son 30-45 Dk Çok Güzeldi Hareketliydi Birde konusu Acayip Bu Yüzden 7/10
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
insanın eline bir yetki verildiği zaman bunu kişinin kendi iç dünyasıyla nasıl bir paralellik kurduğu çok iyi bir şekilde yansıtılmış bu film de bunu çevremizde de görmek zaten gayet doğal bir şey artık, bir örnek vermek gerekirse en ufağından hastane de ya da başka bir yer de sıra almak ya da herhangi başka bir işlem yaptırmak
istediğimiz de karşılaştığımız tepkiler zaten bunun en iyi göstergesi 10/7
erentos
erentos

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu nasıl psikopat bir filmdir yarabbim.filmi izledikten sonra bayağı bir etkilemişti beni.film çok kaliteli bir şeye benzemiyordu ama güzeldi.ne yalan söyleyeyim filmden sonra gardiyanların hepsinden nefret etmiştim..:D
trumaneo
trumaneo

5 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
İzlerken zevk aldığım,değişik konulu filmlerden biriydi!Ben bu Moritz denen adamı da seviyorum aslında;ekrana yakışıyor bir şekilde!
Ama filmde beni en çok etkileyen sahne Tarık'ın Dora'nın gözyaşını öptüğü sahneden başkası olamazdı! ;)
niobe1905
niobe1905

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilen filmi genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim ama Tarekin esrarengiz sevgilisi gerçekten çok aptalca bağlanmış olaya.Aslında filmin bütününde böyle bir karakter olmasa daha iyi olurmuş.