Aykut Enişte

Kurtoglu26
Kurtoglu26

29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz ve recep ivedik filmlerine göre çok çok güzel. Ailecek de izlenebilir sanırım. Çok fazla küfür yoktu sanki hatırladığım kadarıyla. Güzel dersler de veriyor. İkinci filmi de güzel sayılır ama bu daha güzeldi.
Konceli M
Konceli M

13 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin. On numara 5 yıldız bir filmdi. Türk komediler arasında en iyisidir. Gülmekten Ağlayarak izledim. Mükemmel Oyunculuk.... Sadece Sinemada İzleyemedigim İçin Üzüldüm. Keşke Sinemada İzleseydim...
Muderrisfurkan90
Muderrisfurkan90

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Aykutun başına gelenler ve sonrası inanın çok güldüm 
Beklentimin çok üzerinde bir filmdi samimi, doğal bir karakter.
Kms 46
Kms 46

20 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en komik filmdi. Kesinlikle ailecek oturulup keyifle izlenilebilcek bir film.
Zeki A
Zeki A

6 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film olmuş emeğini geçenlere teşekkürler.umarim ikinciside gelir.elestiri konusu olacak bir şey yok bence sanatsa sanat.
Fetieroqlu
Fetieroqlu

26 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Anıl isimli bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine komik olduğunu düşünerek izledim hayatımda izlediğim en saçma film mad max fury roadla beraber (onuda mal anıl önermişti)
Ibrahim A
Ibrahim A

29 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Ailecek izlenebilecek gerçekten çok komik bir film. Bel alti esprileri yapmadan da guzel bir komedi filmi yapımına cok guzel bir örnek. Tek üzüntüm böyle filmlerin vizyonda gereken ilgiyi görmemesi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Şu sıralar gülmeye gerçekten çok ihtiyacımız var
AHMET16
AHMET16

22 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Şimdiye Kadar İzlediğim En Muhteşem Filim bundan daha iyi bir filim izlemedim.izlemeyen herkeze tavsiye ederim
B' A
B' A

25 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Çok güzeldi, beklentimin üstünde bir film olmuş . izlerken hiç sıkıldığım bir yer olmadı tavsiye ediyorum izleyin :)
gülcan taner
gülcan taner

13 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel emeği geçen herkesi tebrik ederim sıkılmadan izledim. Çok güldüm. Izleyecek olanlar terettut etmesinler. Harika.
Hüseyin Onur Tokgöz
Hüseyin Onur Tokgöz

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Güzel eğlenceli bir film. Çok güldüm. Belden aşağı espiri dozu biraz fazla kaçmış ancak. Oyuncular gelecek vaadediyor. Üzerine biraz daha düşünülmüş olsaydı mükemmel bir film olurdu
Tamer E
Tamer E

25 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Harika bir durum komedisi :)) Bazı sahnelerde gülmekten karnımız ağrıdı. Mutlaka izleyin bol bol gülersiniz :))
Ali K
Ali K

3 Haziran 2019 tarihinde eklendi
AMA BU FİLM cidde övgüyü hak ediyor Türk komedisi böyle hikayeleri ve oyunculuklar küfürsüz repliklere hasret kaldı. Helal olsun. İnlş çok daha güzel filmleri gelir çizgiyi kaydırmadan
Can G
Can G

8 Haziran 2019 tarihinde eklendi
sinemaya gitmek isteyipte hangi filme gitsem diye düşünüyorsanız bu filme gidin kesinlikle keyifli ve eğlenceli bir film pişman olmazsınız.Ben 2 arkadaşımla birlikte bugün gittim hepimiz çok beğendik.
Abdulkadir K
Abdulkadir K

20 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Biraz zorunlu gitmiş gibi oldu ama, Basit bir Türk filmidir diye girdiğim sinemadan tüm stresim gitmiş neşeli ve hoşnut olarak sinemadan çıktım. Önyargılı olmamak lazımmış. Bayıldım. Herkese samimi olarak izlemelerini şiddetle tavsiye ederim. :-) tüm ekibi kutlarım. Teşekkürler.