Aykut Enişte

öznur K
öznur K

20 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Yorumlara bakarak gittiğimiz filmde gerçekten okadar çok güldükki.En iyi komedilere bile taş çıkarır bence.Aykut a bayıldık bayıldık
Oguzhan D
Oguzhan D

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film full komedi değil, aşk, hüzün,komedi var. Güzel bir hikayesi var. İnsan sıkılmıyor. Gayet başarılı buldum. Tahminimce 2. Film çıkar buna :)
reine k
reine k

17 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Filmin ilk 20 dk sı çok sıkıcı diyorken sonrasında film bitene kadar kopmamız , espriler mimikler çok iyi çok doğal çok anlaşılır ((: iyiydi 
Ercan B
Ercan B

27 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film güzeldi ama Melis Babadağ her geçen gün dahada güzelleşiyorsun tek kelimeyle mükemmel Türk kadını! Filmde 1 veya 2 küfür vardı belalı espri neredeyse yok Cem kardeşim "Şansımı Seveyim" sonrası bu performans devam niteliğinde çok beğendim. Uzun zaman sonra keyif alarak izlediğim romantik komedi ancak son sahneye bakılırsa to be continued :)
Mehmet G
Mehmet G

3 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Cok guzel bir fragman cok guzel bir fragman cok guzel fragman bir cok guzel fragman
Cok guzel fragman cok guzel fragman guzel cok bir guzel fragman acil
Umut K
Umut K

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Çok güzeldi ben bayıldımmmmmmmm izleyin sizde kopucaksınız tek kelime ile özetliyim süper bir film süper
THY A
THY A

15 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Abi film mükemmel bütün duyguları aynı anda yaşadım çok başarılı inş daha çok ilerleme kaydedersiniz herkesin izlemesini tavsiye ederim.
sahin binici
sahin binici

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Güzel eğlenceli bir filim. Oyunculuklarda sıkıntılar mevcut ama piyasada ki bu tür filmlere göre kaliteli.
Hilal Vargılı
Hilal Vargılı

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok kaliteli çok güzel bir film. 5. İzleyişim oyunculuklar espiri kalitesi Harika. Senaryo muhteşem
Mehmet İşli
Mehmet İşli

23 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş elinize sağlık cem abiden yenilerini bekliyoruz Ali kundilliden daha iyiydi
Ahmet Şengül
Ahmet Şengül

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
sadece komedi filmi olarak düşünmeyin harika bir film olmuş. oyunculuk film kurgusu her şey çok güzeldi.
Burak Haşimler
Burak Haşimler

22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film son yıllarda izlediğim en iyi türk komedi filmi denebilir.Akıcı ve komik film. Cem Gelinoğlu’nun komedi anlayışı vine döneminden beri gerçekten başarılı. Melis Babadağ’la güzel bir ikili olmuşlar izlemenizi tavsiye ederim.
Uğur Kaplankaya
Uğur Kaplankaya

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Abi mutlaka Aykut enişte 2-3 u çekmen lazım önyargılı yaklaşmıştım ama beni çok yanılttin ve ilk defa bir filme yorum yapıyorum Çok ama Çok beğendim küfür olmadan komedi olduğunu gosterdigini düşünüyorum aile arasında dan daha komik daha samimi daha romantik bı film yapmışsın helal olsun
Onur Sevîmlî
Onur Sevîmlî

27 Mart 2020 tarihinde eklendi
Biraz film kısa tutulmuş aceleye gelmiş gibi ama güzel konusu oyuncuları
Oyuncular efektif ve etkileyici konuşma biçimiyle izleyenleri biyülemiş
Ömer G.
Ömer G.

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile EFSANE.Her dakikasında gülmekten çenem ağrıdı.İlk defa bir Türk filmine bu kadar bayıldım.Umarım 2 cisi gelir.Emeğe saygı için lütfen sinemalardan ,google filmlerden ve diğer ücretli film-dizi sitelerinden izleyin.Saygılarımla...