Aykut Enişte

İfşa team
İfşa team

29 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenecek nadir güzel filmlerden ilk defa uzun süre sonra güzel temiz bir film izledim emeği geçen herkes e teşekkür ederim
Eren Tanrıver
Eren Tanrıver

14 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Filmi izlerken bol bol kahkaha ile geçeceğine emin olun. 9/10
Kayıhan İlter YILMAZ
Kayıhan İlter YILMAZ

3 Mart 2021 tarihinde eklendi
Kaydettim ve sürekli seyrediyorum evde, işte ve arabada sürekli ama. Ben bu filmi çoook beğendim, izlemeyen çok şey kaybeder onu biliyorum. Filmin tüm oyuncularını figüranlar dâhil araştırıyorum o derece. İzleyin, izletin, filmde çok güzel dans sahneleri de var, tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum...
Ercan A
Ercan A

27 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
İnanılmaz eğlendik.Süper bir film olmuş, Cem Gelinoğlu aşmış kendini bu kez. Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
Berna B
Berna B

27 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Argosuz Türk komedisini özlemiştik, teşekkürler. Ayrıca bazı yerlerde gülmekten gözümüzden yaş geldi
Cuneyt Y
Cuneyt Y

30 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bugün izledim, normalde internette ünlenen fenomen denen insanların filmlerine gitmem ama bedava biletim vardı vizyonda izlemediğim bir bu film vardı gideyim dedim. Pişmanda olmadım çok az denecek kadar küfür vardı, ( cem yılmazın dediği gibi uyuşturucu satıcısını oynuyorum, istanbul türkçesi konuşamam) hayatın içinden bir hikaye anlatırken ufak tefek argo oluyor. Ama onun dışında güldürmeyi başarmış filmde, çok eğlenceli, keyifli bir konusu var. oynayanlarda bilindik tanıdık yüzler. İşin özü ailece izlenecek, çok keyifli ve eğlenceli bir film olmuş.
Ridvan G
Ridvan G

30 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Aykut enişte tam bir aile komedisi çok keyifli şahane bir film olmuş. İnşallah gişede hak ettiği ilgiyi görür de böyle güzel filmler çekilmeye devam eder
Herseyden A
Herseyden A

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
gülmek garanti aileyle gidilebilecek bir film küfür ile komedi değil konuşma ile komedi yapmıs ve ortaya muhtesem bir komedi film çıkmış 2 bekliyorum :)
Ridvan A
Ridvan A

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
İnanılmaz komikti gerçekten. Çok çok az küfür vardı her sahnesi ayrı güzeldi. Tebrikler gerçekten. Tekrar istiyoruz.
Rabia T
Rabia T

13 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok komik kahkahası bol eğlenceli ailecek izlenebilinicek bir film.kesinlikle tavsiye ediyorum 
Mehmet Ali B
Mehmet Ali B

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
arkadaşlar gerçekten burda ki yorumları okuyarak gittim ve çok beğendim normalde türk komedisi hiç sevmem bugune kadar izlediğim en iyi 2 türk komedisinden 1'i budur diğeri ölümlü dünya :)
Symcorsy
Symcorsy

19 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Çok beğenmiştim izlediğimde ve herkese tavsiye ediyorum harika bir film . Cem Gelinoğlu'nun filmleri ayrı bir güzel oluyor , küfür sahneleri abartılı değildi , küfürsüz mizahıda çok iyi gördük filmde , küfür sahnelerini abartan insanları anlamıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
Emrah Yıldırım
Emrah Yıldırım

23 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Son yıllarda izledim en komik en güzel filim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum beklentim hiç yoktu izlediğim için çok mutlu oldum
Abdurrahman Kartal
Abdurrahman Kartal

20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk, senaryo kurgu hepsi mükemmel. Izlerken bitmesini istemedim. Sonunu biraz kısa yapmışsınız ama aykut enişte 2 ye yol açılmış. Devam 
ömer enes mendi
ömer enes mendi

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
çok güzel
ıfghyttyjtyjytjkytjy ttttttytjytjdtyjytjdyt ty ty ty jtyjytjytjtukıyukluoışıpoşutyeujtyjtyjytjsdfınooher9ejgtrıoeut90fmeuğyjh