Aykut Enişte

Thanos eldiveni çaldırdı 藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍
tieychen
tieychen

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Son yıllarda bu kadar keyifli bir Yerli Komedi izlememiştim. Hatta ertesi tekrar izledim. Oyuncu seçimleri çok çok yerinde olmuş. Kesinlikle bu film seri haline gelmeli ve devamı çekilmeli. Ellerinize sağlık.
Bilal Salmaz
Bilal Salmaz

28 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel ve sıra dışı bir senaryo. Mithat ve Aykut ikilisi çok güldürüyor. Fakat Anneye hakaret hiç yakışmamış. Filmin sonuna doğru sanki biraz fazla duygusal ama izlediğim en güzel komedi filimlerinden.
İsmail Satlık
İsmail Satlık

21 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Şey pardon ya ben film mi izleyemiyorum nasıl izleyeceğim bana anlatabilirmisiniz rica etsem arkadaş
Sakir Volkan Öz
Sakir Volkan Öz

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
Sinema kurgu temeli cok saglam profosyonel gercekten asalakca ve kufur icermeden aile ile izlenebilicek super akici filmdi hasret kalmisiz uzun zamandir kaliteli turk komedi izlememisdim Ali sunal tarzi ahlak disi zaman kaybi Ne oldugu berlirsiz filmerin kalite farkli super film olmus basarilarin devamini dileriz harika insanlar buntoplumun alt yapisinin bilincinde kurgulanmis guzel filmdi Tesekkur ediyorum
Fatih ALkan
Fatih ALkan

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
Uzun Zamandır izlediğim çok beğendiğim filmlerden biri... Herkesin izlerken aykut karakterinin yerine kendini koyduğu güzel bir film...
sinema
1 ziyaretçi
18 Kasım 2020 tarihinde eklendi
EEXFDVBVFBGHBNGNGNMHMHHBMNBBVHNBN NFGFGFGFHBGHFCGDFRGFGFFFfhhfhffgdgdfhffhfhfcDGCBBMFMJBJMFMBNfcgfbövböfçbfölvbllggkngmnvkmvbkvkbm nbvbvjbkjvmvnkmnvnvnghvhghgg
Eren Demirr
Eren Demirr

10 Aralık 2020 tarihinde eklendi
KFKeldl çok iyi çok komik film izlemek istiyorum tekrar baya iyi gerçekten tavsiye ederim ahhahahah
Ünal Bölük
Ünal Bölük

8 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Filmi izledim evet cok eglenceli ve komik bir film. Cem gelinoğlu gercekten iyi iş çıkarmış fakat şuanki yaşadığım olaylar nedeniyle ve filmin önermesinden dolayı filmi bitirdikten sonra ağladım. Gerçekten insan sevgiyi bulmak istiyor sevgiyi yaşamak istiyor hayatım tıpkı bu şekilde yalan insanlardan ibaret. Umarım gerçek sevgiyi bulursunuz. Ben bulamadım siz bulun.
Burak eren
Burak eren

18 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİM EN İYİ TR KOMEDİ FİLMLERİNDEN BİRİ. İNSANLAR SÜREKLİ KEMAL SUNAL TARZI KÜFRÜ AZ FİLM ARZULUYORLAR ADAM İŞİNİN HAKKINI VERMİŞ ÇOK AZ KÜFÜRLE GÜZEL Bİ FİLM.
Eren Önal
Eren Önal

26 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Yarısına gelmeden kapattık mimik oynamadı. Bu senaryoyu Ata çekse yerlere yıkılabilirdik ama bunda gülmedik bile.
Nehir D
Nehir D

28 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Valla cok guzeldi cok eylendik tavsiye ederim bidaha izlerim okadar guzeldi enistem hediye etmisti gittik once ise yaramaz enes baturun sandim sonra cok gulduk
Ibrahim C
Ibrahim C

1 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Film çok başaralı. Komedi ve aşk ikisi bir arada muhteşem. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Cem gelinoğlu filme bambaşka bir heyecan katıyor.
Sezgin S
Sezgin S

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Valla çok beğendik arkadaşlarla iki defa gittik. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Muhteşem bir filö 
Alperen Çap
Alperen Çap

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Son yıllarda beğenerek izlediğim nadir yapıtlardan çok çok güldüm eğlenceli akıcı bitmesini istemediğiniz komedi