Aykut Enişte

Kurtoglu26
Kurtoglu26

29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz ve recep ivedik filmlerine göre çok çok güzel. Ailecek de izlenebilir sanırım. Çok fazla küfür yoktu sanki hatırladığım kadarıyla. Güzel dersler de veriyor. İkinci filmi de güzel sayılır ama bu daha güzeldi.
sinema
1 ziyaretçi
19 Mart 2021 tarihinde eklendi
mükemmel bir dizi tavisye ediyorum herkese gerçekten ama site açmıyor!! düzeltilsin!! rica! ediyorum!
Buğra Özdoğan
Buğra Özdoğan

9 Mart 2021 tarihinde eklendi
Senaryo müzik olarak ortalama bir film kimse inkar edemez ancak .Melis hanımın samimi ve muhteşem güzelliği cemin kendine has sempatikligi izletiyor kendini.
Film gerçekten harikaydı.Zamaninda sinemada izleyememistim.Tvde de yakalayamayinca.Sirf bu film için online TV sitesinden üyelik satın aldım parasını da sonuna kadar hak ediyor.
Bana harika bir 2 saat sundu teşekkür ediyorum ❤️
Ahmet Büke
Ahmet Büke

24 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
guzel surukleyici turk romantik komedi.. Eğlendirici.. Güzel vakit geçirmek için romantik komedi… duygusal komik.. İyi film ya
Yusuf
Yusuf

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film mükemmel değil, 4.5 yıldız vermemin sebebi bu film kıtlığında bu kadar eğlenceli ve komik film yapmış olmalarına. Çok eğlendim.
Emir Gökcek
Emir Gökcek

21 Ekim 2020 tarihinde eklendi
güzel spoiler:
fena bişey hastalık sadasdsadasdasdasasdasdasdasdasdasadsasdasdasdadasdasdasdaadadassds
Onur Bayram
Onur Bayram

1 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Ön yargıyla yaklaşmıştım ama çok güldürdü.Umarım aynı filmin devamı niteliğinde ikincisi çıkarda onuda izleriz.
Kms 46
Kms 46

20 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en komik filmdi. Kesinlikle ailecek oturulup keyifle izlenilebilcek bir film.
Burak AKÇAY
Burak AKÇAY

7 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Gayet güzel bi filmdi bence verilen bilet parasına değer. Oflu hoca vb filmlere komedi deniyorsa o zaman bu filme komedi demek hakaret olmuş olur. Keşke herkes bu adam gibi film yapabilse.
hazalocakk
hazalocakk

13 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Aşşırı beğendim,türk komedisi pek sevmem fakat çok iyi yapılmış bir film, izlerken gülmekten kırıldım.Kesinlikle önyargı ile yaklaşmayın.Kurgu, oyuncular,konu her şeyi müthişti yani ben çok sevdim herkese tavsiye ediyorum.
mustafakıyak
mustafakıyak

27 Mart 2020 tarihinde eklendi
gerçekten aşırı güldüğüm çok kaliteli bir film kahkaha attırıyo kesinlikle herkeze tavsiye ederim muhteşem.
ömer enes mendi
ömer enes mendi

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
çok güzel
ıfghyttyjtyjytjkytjy ttttttytjytjdtyjytjdyt ty ty ty jtyjytjytjtukıyukluoışıpoşutyeujtyjtyjytjsdfınooher9ejgtrıoeut90fmeuğyjh
Ercan B
Ercan B

27 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film güzeldi ama Melis Babadağ her geçen gün dahada güzelleşiyorsun tek kelimeyle mükemmel Türk kadını! Filmde 1 veya 2 küfür vardı belalı espri neredeyse yok Cem kardeşim "Şansımı Seveyim" sonrası bu performans devam niteliğinde çok beğendim. Uzun zaman sonra keyif alarak izlediğim romantik komedi ancak son sahneye bakılırsa to be continued :)
reine k
reine k

17 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Filmin ilk 20 dk sı çok sıkıcı diyorken sonrasında film bitene kadar kopmamız , espriler mimikler çok iyi çok doğal çok anlaşılır ((: iyiydi 
Engin Yüksel
Engin Yüksel

26 Haziran 2019 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemeniz ve ön yargıyla yaklaşmamanız gereken bir film. Güleceğinizden emin olun 8/10