Aykut Enişte

FBT999
FBT999

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Espiri kalitesi daha yüksek olabilirdi ama senaryo insanı sürüklüyor. Ben oldukça begendim. Sinemada izlenmesi gereken bir film.
Seray Y
Seray Y

5 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Yerli film diye çok ön yargılı girdim ama bayıldım çok hoş espiriler vardı çok güldük eglendik birtek anneye küfürlü sahneyi begenmedim
Vedat Süleyman A
Vedat Süleyman A

3 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
kusursuz bir film cok küfür olmadan da güldürmeyi başarabilen bir film
sevgilimle gittim mükemmeldi gülmekten öldük
insallah devamida gelirr
Remzi C
Remzi C

2 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Kast bir iki oyuncu dışında, çok tanınmıyor. Çok tereddütle gittiğim bir film. Ama yönetmen gerçekten harikalar yaratmış. Senaryo gayet başarılı. Filmden sonra 5dk'lık öykü 2 saate yayılmış hissi uyandırmıyor kesinlikle. Tek eksiği, senaristler her ana bir espri koyma zorunluluğu hissetmişler sanki. Bir diğer eksik ise kesinlikle filmin ismi. Farklı bir isim kullanılsa bu kadar tereddütle girilen bir film olmazdı kesinlikle. Kısacası ailenizle izleyebileceğiniz, gerçekten çok kaliteli bir yapım. (az da olsa argo var/çocuklara uygun değil)
azat allayarow
azat allayarow

30 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir komedi, herkese izlemesini tavsiye ederim. Bir oyuncu ancak guzel rol yapabilir. Inşallah daha güzel filmlerdede izleris
Elif Y
Elif Y

29 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok güzeldi beğenirsiniz mutlaka Türk filmleri içinde uzun zamandır Bir komedi filmini bu kadar beğenmemiştim
Enes Y
Enes Y

28 Haziran 2019 tarihinde eklendi
2017 2018 2019 yılanı arasında izlediğim kaliteli gerçekten söylüyorum gecenin 00.30 tebrik msji yazdıracak kadar iyiydi tesekkurler aykut eniste ekibi herzaman bizden komedi filmleriyle sizleri ekranda bekleriz
Sezgin S
Sezgin S

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Valla çok beğendik arkadaşlarla iki defa gittik. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Muhteşem bir filö 
Oguzhan D
Oguzhan D

22 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film full komedi değil, aşk, hüzün,komedi var. Güzel bir hikayesi var. İnsan sıkılmıyor. Gayet başarılı buldum. Tahminimce 2. Film çıkar buna :)
öznur K
öznur K

20 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Yorumlara bakarak gittiğimiz filmde gerçekten okadar çok güldükki.En iyi komedilere bile taş çıkarır bence.Aykut a bayıldık bayıldık
Abdulkadir K
Abdulkadir K

20 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Biraz zorunlu gitmiş gibi oldu ama, Basit bir Türk filmidir diye girdiğim sinemadan tüm stresim gitmiş neşeli ve hoşnut olarak sinemadan çıktım. Önyargılı olmamak lazımmış. Bayıldım. Herkese samimi olarak izlemelerini şiddetle tavsiye ederim. :-) tüm ekibi kutlarım. Teşekkürler.
Volkan E

Thanos eldiveni çaldırdı 藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍藍
Mehmet Ali B
Mehmet Ali B

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
arkadaşlar gerçekten burda ki yorumları okuyarak gittim ve çok beğendim normalde türk komedisi hiç sevmem bugune kadar izlediğim en iyi 2 türk komedisinden 1'i budur diğeri ölümlü dünya :)
Burcu A
Burcu A

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli ve harika bir filmdi. Yeniden gidip izlemek istiyorum. Küfürsüz güldüren filmlerin hayranıyız :)
Rabia T
Rabia T

13 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok komik kahkahası bol eğlenceli ailecek izlenebilinicek bir film.kesinlikle tavsiye ediyorum 