Bi kere küfüraüz aile komedisi... Şaşırtan sonuclar... Bide türk erkeğine evlenirken neler yapıldıgını net gösteren bi film... Cok cok begemdim... Hemde cokkk
sinemaya gitmek isteyipte hangi filme gitsem diye düşünüyorsanız bu filme gidin kesinlikle keyifli ve eğlenceli bir film pişman olmazsınız.Ben 2 arkadaşımla birlikte bugün gittim hepimiz çok beğendik.
Çok çok güldüğüm bir filmdi. Tüm oyuncuları tebrik ederim. Başka bir film yok bir bunu deneyelim diye biraz önyargıyla filme girdik ama iyi ki bu filme bilet almışız.
gülmek garanti aileyle gidilebilecek bir film küfür ile komedi değil konuşma ile komedi yapmıs ve ortaya muhtesem bir komedi film çıkmış 2 bekliyorum :)
Cem gelinoğlunun bu zaman kadar olan ali kundilli, ali kundilli 2 ve şansımı seveyim adlı filmelirni izledim hatta abartısız söylüyorum hepsini en az 2 kez izledim şansımı seveyimi 3 kez izlesim hepsi muaazzam ötesiydi şuanda aykut enişteye giricem ve içimde inanın bir gram şüphe yok kesin buda muazzam şuan bunu izlemeden önce yazdım izledikten sonra devamını da yazıcam. Şuan izledim ve sadece tek bir kelime ile filmi özetliycem MUAZZAM
AMA BU FİLM cidde övgüyü hak ediyor Türk komedisi böyle hikayeleri ve oyunculuklar küfürsüz repliklere hasret kaldı. Helal olsun. İnlş çok daha güzel filmleri gelir çizgiyi kaydırmadan
Bu adam nasıl yapıyor bilmiyorum ama hep tek başına güldürmeyi başarıyor. Oyunculuğuna, verdiğin emeğe helal olsun. Gidin gidin izleyin. Açıkçası bileti alırken, zaman geçirir çıkarız diye düşündük ama çenemiz gülmekten bitap düşmüştü. Umarım hep böyle filmlerle vizyonu neşelendirirsin mizahı güzel adam :)
Aykut enişte tam bir aile komedisi çok keyifli şahane bir film olmuş. İnşallah gişede hak ettiği ilgiyi görür de böyle güzel filmler çekilmeye devam eder
Arkadaşlar bugün izledim, normalde internette ünlenen fenomen denen insanların filmlerine gitmem ama bedava biletim vardı vizyonda izlemediğim bir bu film vardı gideyim dedim. Pişmanda olmadım çok az denecek kadar küfür vardı, ( cem yılmazın dediği gibi uyuşturucu satıcısını oynuyorum, istanbul türkçesi konuşamam) hayatın içinden bir hikaye anlatırken ufak tefek argo oluyor. Ama onun dışında güldürmeyi başarmış filmde, çok eğlenceli, keyifli bir konusu var. oynayanlarda bilindik tanıdık yüzler. İşin özü ailece izlenecek, çok keyifli ve eğlenceli bir film olmuş.