Vasatın bir tık üstü kalitede bir film. Prodüksiyon biraz zayıf ama filmi izlerken yer yer güldüğümüz keyif veren eğlenceli bir yapım. Cem Gelinoğlu'nu tebrik ederim. Hem senaryo kısmı başarılı hem de oyunculuğunu geliştirmesi şartıyla beğendiğim bir karakter oyuncusu. Melis Babadağ'ın usta oyunculuğu takdire şayan. Tavsiye ederim.
Cem Gelinoğlu'nu ilk olarak Ali Kundilli 2 filmini sinemada izlemiştik ve çok gülmüştük.1.ci filmi niye izlemedik demiştik oda güzeldi sonradan izlediğimizde.Şansımı Seveyim tek kelimeyle müthiş ötesi idi ve kendisinden yeni filmler bekliyorduk.Aykut Enişte çıkınca daha önceki filmlerini sevdiğimiz için bunada hemen gittik ve çok beğendik.Muhteşem bir film olmuş ailecek izlenecek gülünecek eğlenecek filmlerden olmuş.Cem Gelinoğlu bence çok başarılı bir komedyen olarak devam ediyor.Kendisinden yeni filmler bekliyoruz bu arada Aykut Enişte 2 gelmelidir
Gayet keyifli bir film.Bazı sahnelerine gercekten cok güldüm .Her Türk filminde olduğu gibi argo kelimeler var ama genel icerigi ve oyuncular cok iyiydi.Kesinlikle tavsiye ederim
İzlemeye değer, aile sıcaklığında ,samimi yer yer güldüren bir film olmuş. Günlük hayatınızdaki sıkıntılarınızdan 2 saatçik de olsun uzaklaşmak istiyorsanız bence bu filme gidin. İyi seyirler...
Filmin bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim keza bir çok Türk komedi filminde yarıda bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum ama bu sefer yanıldım. Çok ağır küfür içermiyor sade bi komedi
Bir beklentim olmadan, sadece sinemada olmak dışarının sıcağından ve kalabalığından kaçmak için girdiğim bir filmdi. Daha önce yine sinemada fragmanı karşıma çıkmıştı ama pek etkilendiğimi hatırlamıyorum. Ve film beni defalarca güldürdü hatta birkaç yerde ağlattı. Bence başarılı bir film; kamera, oyunculuklar, espriler hepsi genel olarak iyiydi ve ince bir eleştiri de var bugünkü tüketim toplumumuza
Aşşırı beğendim,türk komedisi pek sevmem fakat çok iyi yapılmış bir film, izlerken gülmekten kırıldım.Kesinlikle önyargı ile yaklaşmayın.Kurgu, oyuncular,konu her şeyi müthişti yani ben çok sevdim herkese tavsiye ediyorum.
Cem Yılmaz ve recep ivedik filmlerine göre çok çok güzel. Ailecek de izlenebilir sanırım. Çok fazla küfür yoktu sanki hatırladığım kadarıyla. Güzel dersler de veriyor. İkinci filmi de güzel sayılır ama bu daha güzeldi.