Aykut Enişte

Enes Y
Enes Y

28 Haziran 2019 tarihinde eklendi
2017 2018 2019 yılanı arasında izlediğim kaliteli gerçekten söylüyorum gecenin 00.30 tebrik msji yazdıracak kadar iyiydi tesekkurler aykut eniste ekibi herzaman bizden komedi filmleriyle sizleri ekranda bekleriz
Bay z
Bay z

2 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bu adam nasıl yapıyor bilmiyorum ama hep tek başına güldürmeyi başarıyor. Oyunculuğuna, verdiğin emeğe helal olsun. Gidin gidin izleyin. Açıkçası bileti alırken, zaman geçirir çıkarız diye düşündük ama çenemiz gülmekten bitap düşmüştü. Umarım hep böyle filmlerle vizyonu neşelendirirsin mizahı güzel adam :)
Sumeyye C
Sumeyye C

7 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok çok güldüğüm bir filmdi. Tüm oyuncuları tebrik ederim. Başka bir film yok bir bunu deneyelim diye biraz önyargıyla filme girdik ama iyi ki bu filme bilet almışız. 
Emrah C
Emrah C

2 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Güzel film olmuş emeğinize sağlık ailecek izlenecek bir film spoiler:
hollywood29
hollywood29

26 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir komedi filmi olmuş, bu zamanda komedi filmi olunca insanların aklına hep küfürlü bel altı espriler geliyor ama bu film ondan biraz arındırılmış olması beni sevindirdi. 2 saatinizin boşa gitmeyeceği güzel bir film tavsiye ederim. Ayrıca komedi filmi olsa da filmin sonunda verilen mesaj da ayrı güzeldi.
FBT999
FBT999

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Espiri kalitesi daha yüksek olabilirdi ama senaryo insanı sürüklüyor. Ben oldukça begendim. Sinemada izlenmesi gereken bir film.
Havva A
Havva A

9 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bi kere küfüraüz aile komedisi... Şaşırtan sonuclar... Bide türk erkeğine evlenirken neler yapıldıgını net gösteren bi film... Cok cok begemdim... Hemde cokkk
Fevzi D.
Fevzi D.

24 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Tavsiye ediyorum güzel hoş bir film olmuş.
Neredeyse küfürsüz bir film di. Kesin izleyin..............
azat allayarow
azat allayarow

30 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir komedi, herkese izlemesini tavsiye ederim. Bir oyuncu ancak guzel rol yapabilir. Inşallah daha güzel filmlerdede izleris
Mesut Ozan
Mesut Ozan

25 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Efsaneydi . Uzun uzun açıklama yazmayacağım açın izleyin gülün eğlenin birazda sorgularken gülmenin tadına varın 
Remzi C
Remzi C

2 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Kast bir iki oyuncu dışında, çok tanınmıyor. Çok tereddütle gittiğim bir film. Ama yönetmen gerçekten harikalar yaratmış. Senaryo gayet başarılı. Filmden sonra 5dk'lık öykü 2 saate yayılmış hissi uyandırmıyor kesinlikle. Tek eksiği, senaristler her ana bir espri koyma zorunluluğu hissetmişler sanki. Bir diğer eksik ise kesinlikle filmin ismi. Farklı bir isim kullanılsa bu kadar tereddütle girilen bir film olmazdı kesinlikle. Kısacası ailenizle izleyebileceğiniz, gerçekten çok kaliteli bir yapım. (az da olsa argo var/çocuklara uygun değil)
Tansu A
Tansu A

24 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Konusuyla, oyuncularıyla, kalitesiyle bu sefer güzel bir film olmuş. Güldürürken aynı zamanda içimizi ısıttı. Teşekkürler Cem Gelinoğlu.
mister E
mister E

12 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Çok iyiydi gülmekten gözlerimden yaş geldi normalde komedilere çok gülmem ama konu çok iyi işlenmiş tebrik ederim
Mehmet S
Mehmet S

28 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bu güne kadar izlediğim en iyi komedi filmlerinden birisi . Gülmekten gözlerimden yaşlar aktı, emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok güzel bir iş çıkarmışlar.
Berkay M
Berkay M

30 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
MÜKEMMEL Bİ FİLM CEM GELİNOĞLU'NU TEBRİK EDİYORUM MUTLAKA GİDİLMESİ GEREKİYOR HAYATA DAİR ÇIKARILACAK ÇOK DERS VAR GÜLMEKTEN KOPTUMMMMM