Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
ÇOK GÜZEL VALLA FİL ÖYLE BÖYLE DEĞİL YAPAN ŞĞÜKÜR OLSUN ÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Çok cocigimsi bir film ama inş açılır cünkümgüzele benziyor hadi yorumumu yazılımda izleyimoooooooo mkkkeekoeo3o3owowkwk3keeo3kk3k3o3oo
Doldurmak için yazıyım üşeniyom o yüzden sjfhvsjsvxkcuugdksiegdhsliwiydiydi5xlydtu3754o75do75zeo75eozu5xeo8f9wz8nyrjyskufkydkyflfkyeitdule6i275sieitdkyei6risghtrykrkutkukutkyrjydkhfkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyeisheisiheiwj
Bugg Bbhggggyyyy6yyhhhhhhhhgfggghhhhhhgggggghhhhhhhhhhhh hhhhhhjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yakın zamanda hepsini izlemek istiyorum lütfen fragman yerine bütün bölümü yayınlayın çünkü çocuklar çok istiyorlar ,izlemek
Nasıl bir film? Bana açıklar mısınız? Şiddet içieriği veya korku varmı kardeşimede izleteceğimde ondan.
AÇILMIYOĞR ya açılmıyor siz kazıkmısınız kardeşim illa report mu edelim bu 163. OLYUORRR ananı bacını karını kızını yani
İzlemek istiyorum lütfen izin verirseniz biz buraya izlemeye geldik fragmana bakmaya değil
İZLENMİYOR...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çok guzel ben izledim çok güzel ve eglenceli kardeşimle izledik on numara ve eğlenceli komik izlemenizi tavsiye ederim
cocuklarimla seyrederken keyf aldigim tek yapim sunun icin tesekkur ediyorum bazi espriler varki sevgili buyukler biliyoruz mecburiyetten burdasiniz ama sizide unutmadik anlaminda buyuklerin anlayabilecegi guzel espriler atmissiniz aralara bizleri dusunmenizde cok ince ve guzel olmus tekrar tesekkurler.
dshoajsauhuh acbana samnhsurhsuıoahygsrhgdutfhfgdrggsdsagsdsgsdfesafeasdewgsdaahnddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakloşdsdfasd
çok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzelçok güzelçok güzelçok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel
4 ve 5 yaşlarındaki yeğenlerimi götürdüm.Çok güzel bir film olmuş.Ben çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Sjsjsjsnnsnsnsnsnsnsnjsnejdndjdnjccnsnznnxx Nsnznzmzmzmzmkjzjznznxkxmjxjzjzmdmdjsnskjsskjzkzkzkzkxkx
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Saplantı
Star Wars: Mandalorian ve Grogu