Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”: en yeniler yorumlar
Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”
3,8
Asuman Pehlivan
1 değerlendirme
19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu film çok iyi ama bir yıldız kırdım çünkü filmdeki yeşil canavaran ben korkmadım ama başka çocuklar korkabilir. Ayrıca filmde greyder diye bir markanın reklamını yapmışlar.
İyi Ğfdyfxkzjzkzkgzkgxkgxkgxldlgxlgxlgxlhxlhxlgxlhxkgxlgxlgxlhxlxlgxlgxlgxlhxlgxlgxlgxlgxlgxlgxlgxlgxlgxlhxlhxogxlhxlhxlhxlhcoyfphfphflfohflxohxlhxlhxlhxlhxlhxlhxoxogxogdkgkgxldlgxogxlgxlxlhxlhxlhxlhxlxlgxlgxlhxlhxlhxlflhxlhclhxlhx
Kral Şakir son dönemde popülaritesini artırıp güzel projelere imza attı.Kitaplarının çoğunu aldık filmide izlemek istedik.İlk filmi izlemedik ama 2.filme gittik ve çok beğendik..Genel olarak küçüklerle beraber büyüklerinde eğleneceği güzel bir film olmuş..Fil Necati baştan başa komedi zaten diğer karakterler öyle genel anlamda güzel ve eğlenceli bir film olmuş..