Pearl Harbor
4,1

mehtap6
mehtap6

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence hariika bir filmm...
besiktaslicadi1
besiktaslicadi1

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güsel bi şavaş filmi:-)
murat-kaplan17
murat-kaplan17

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
pearl harbor, işte bu film dediğim sayılı filmler arasında bir film. aksiyon,dram,macera dolu bir film. film seven ve izleyenlerin kaçırmamasını tavsiye ederim.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
söylenildiği gibi 135 milyon dolara çok güzel bir film çekilebilirdi.(steven spielberg yönetmiş olsaydı bu filmi yine yahudi propagandası yapacak bir yer bulabilirdi.)ama gerçek bir olaya dayağandığınıda unutmamak lazım.
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
acıkcası filmi hic begenmedim...sadece baskın sahnesi guzel ayrıca 135 milyon dolara cok kral bi savas filmi cekilebilirdi...ya da bu filmin basına steven spielberg gibi bi ustayı koysalar 135 milyon dolara nasıl bi savas filmi cekerdi acaba...dedigim gibi yalnızca baskın sahnesi guzel onun dısında koca bir sıfır...zaten filmin baslarında o kadar sıkılıyosunuz ki ask muhabbetinden entrikalardan bu bile yetiyor filmden sogumanıza...bence izlemeye degmeyen ve de 5 para etmeyen japon dusmanı bir film...japonyaya attıkları 2 tane atom bombasının niye hic sozunu etmiyolar acaba ama baskalarını filmlerinde vahsi, barbar olarak gostermesini cok iyi biliyorlar...
erasmus1984
erasmus1984

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izledigim en iyi filmerden birisi!
basakbilgi
basakbilgi

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tamamiyle yanlı çekilmiş bir film olsa da baskın sahnesine ve savaş sahneleri özel efektlerine laf edilmemeli.
1983gs
1983gs

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi film kesinlikle kaçırmayın yani daha ne olabilirki bu tarz bi filmde yapılacakların en iisinden biri izlenmeli ...
Mustafa Tepe
Mustafa Tepe

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
savaş sahnelerine falan diyecek bişey yok süper ama bana biraz amerikan propagandası gibi geldi.ama yinede herkez izlemeli kaliteli film.
nemesis08
nemesis08

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel ve hikayesinden etkilenmemek mümkün değil.
darklovedmt
darklovedmt

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bi yapıt !!! filmde ask savas dram hersey var ve kendınızı kaptırmamanızın ımkanı yok!! tek kelımeyle harıka..
lordvoldemort-1903
lordvoldemort-1903

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
2.dünya sawaşında bile arkadaşlığın sewginin gerilimin maceranın we aşkın en gzl anlatıldığı filmlerden biri
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
usa savaş hikaylerınden bırı işte görsel bakımdan cok guzel oyunculuklar harıka 10/7
tulove
tulove

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film 2 cd ye yayılsaydı 10/10 verirdim.ama bazı yerlerde gereksiz bir uzama,zaman harcama var.hikayenin özünü anlatıp süresi kısaltılsa daha güzelolurdu,uzayınca sıkılıyor insan bi noktadan sonra
keztumap
keztumap

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
katebackinsale hayranıyım ve itiraf ediyorum onun için izledim film de güzelmiş şimdi allah için ama kate daha güzel onu izleyin izleyin de bidaha izleyin...............