En sevdiğim film diyebilirim..bence bu filmi bu kadar etkıleyende savaşın böyle büyük bir aşk hıkayesı ile verılmesi,tıpkı tıtanıkteki gbi sonucta bu tür fılmlerın ınsanlarda bu kadar derın ızler bırakmasının sebebi o askın cok gusel yansıtılması..ayrıca fılmın müziğide gercekten cok guseldi.
Hayatımda izlediğim en güzel ve en akılda kalıcı filmlerden biri...Gerek oyuncu kadrosu gerek mekan seçimleri olarak dört dörtlük.Film kendisini sonuna kadar izletiyor ve bittiğin de içinizde buruk bir acı bırakıyor.Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 filmden biri :D
Michael Bay en beğendiğim yönetmenlerden biri. Genellikle yüksek bütçeli filmler çekiyor ve harcanan bütçenin hakkını fazlasıyla veriyor. Bence verilen puan ve yapılan eleştiriler haksız. Kesinlikle izlenmesi gereken ibret verici bir seyirlik. 9/10
Josh Hartnett oynadığı için izlemiştim.Film genel olarak iyiydi;ama o kadar iyi değildi.Bu filmde savaştan çok aşk vardı.Yinede bana göre izlenebilecek bir savaş filmi.
harika ötesi bir savaş filmi. kesinlikle izlenmeli. sadece amerika bu olaydan sonra düşmanına atom bombası atması hiç güzel bir tepki değildi bunu kınamıştım.
kesinlikle daha fazla puanı hak ettiğini düşündüğüm bir film.bence oyuncular oldukça iyiydi,bu tür tarihsel filmleri de severim ve izlenmemesi için bir sebep göremiyorum.finalde ağlatabiliyor,uyarayım:)
Bence puan düşük kalmış ama tabi kriter bu değil ve olmamaı da. Birçok arkadaş burdaki yorum ve puanlara göre dvd arşivi yapıyor. Bence film Harbor üzerine yapılmış en yetkin film. 9/10
pearl harbor, işte bu film dediğim sayılı filmler arasında bir film. aksiyon,dram,macera dolu bir film. film seven ve izleyenlerin kaçırmamasını tavsiye ederim.